Jobb lehetőségeid lennének, ha megtanulnál angolul, de mégsem vágtál még bele az időhiány miatt? Akkor ez a rövid, de ütős videóüzenet egyenesen neked szól!

Ez az időhiányos állapot egy ördögi kör, amiből nem egyszerű kitörni. Sokan például a nyelvtudás hiánya miatt nem tudnak álmaik munkahelyén dolgozni. És a jelenlegi „nemszeretem” állásuk miatt nem marad idejük az angolozásra. Így aztán nem jutnak egyről a kettőre.

Ha te is hasonló helyzetben vagy, és eddig semmi időd nem volt a munka és család mellett, akkor nézd meg ezt a videót, gondolatébresztő lesz.

Péter (a Speak! Nyelviskola alapítója) 25 éve tanít angolt és napi szinten találkozik olyan tanulókkal, akik legyőzték az időhiány. És akik ezáltal már gőzerővel tudnak haladni a magabiztos angol beszéd, és céljaik elérése felé. Most elárulja neked azt is mi az ő titkuk (mert hidd el, hogy nekik is csak 24 órából áll egy nap).

Nézd végig kérlek, kevesebb mint 4 perc:

 

Tedd meg az első lépést!

Egyetértesz azokkal, amiket Péter elmondott? Akkor itt az ideje, hogy végre megmozdulj! Hidd el, ha lendületbe kerülsz, akkor már sokkal egyszerűbb lesz. Mindig elkezdeni a legnehezebb.

Szóval azt javaslom, hogy ne halogasd tovább, tedd meg most az első lépést a magabiztos angoltudás felé! Például jelentkezz hozzánk egy ingyenes és személyes angol szintfelmérésre. Ez segíteni fog, hogy jól lásd hol áll a tudásod, és mennyit kellene tanulnod, hogy elérd céljaidat.

Ijesztően hangzik, de hasznos lesz szembenézni vele és segíteni fogj, hogy elindulj az úton!

Szóval mire vársz még? Jelentkezz most egy ingyenes szintfelmérőre:

Jelentkezem

Ha még nem állsz készen…

Úgy érzed még nem állsz készen arra, hogy kitölts egy szintfelmérőt? Akkor arra kérlek, hogy legalább ne vedd le a fókuszt az angol tanulásról! Különben azon kaphatod magad, hogy egyre távolabb sodródsz minden olyan álmod megvalósításától, amihez kéne egy kis nyelvtudás.

Szóval ha nem állsz készen, akkor legalább tarts fókuszban az angolt. Például iratkozz fel a Youtube csatornánkra, ahol hetente új, hasznos videókkal jelentkezünk, hogy segítsünk téged a nyelvtanulásban:

Kattints ide a feliratkozáshoz!

Share This