Ha arra vágysz, hogy végre könnyedén menjen az angoltanulás és bátran meg merj szólalni külföldiek társaságában, akkor első lépésnek bizony rombolnod kellene…

Ne aggódj, nem fizikai törés-zúzásra gondolok! Hanem arra, hogy át kellene ütnöd a gátaidat. Mert a mi (azaz a Speak! nyelviskola) tapasztalatunk szerint nyelvtanulási problémáid nagy részét ezek a gátlások okozzák:

  • Nem mersz megszólalni, mert úgy érzed ciki az angolod és nem tudod jól megfogalmazni gondolataidat.
  • Beléd nevelték, hogy hibázni rossz dolog és jár érte az egyes, így mindig arra koncentrálsz, hogy mi nem megy.
  • Elhitették veled, hogy nincs nyelvérzéked, ezért csak nyögvenyelősen megy a tanulás.

De a valóság az, hogy ezek a korlátok csak a fejedben léteznek!

Ha a megfelelő módszerrel kezdesz neki a tanulásnak, akkor azonnal képes leszel lerombolni őket. Rá fogsz jönni, hogy semmi gond nincs a nyelvérzékeddel és eljutsz odáig, hogy meg merj szólalni (még ha néha be is csúszik egy-egy hiba).

Az Angol-Áttörés előadás segít lerombolni a gátakat

Ezt a 2 órás előadást arra találtuk ki, hogy kézen fogjuk és közösen romboljuk le mindazt, ami miatt úgy érzed, hogy nem megy az angol. Majd kivezessünk a problémák tengeréből és megmutassuk a megoldást. Azaz azt, hogy milyen egy jól működő beszédközpontú módszer. És hogy miképp lehet élmény az angoltanulás.

Nem hiszel nekem? Akkor csak nézd meg milyen visszajelzéseket írtak azok, akik már részt vettek az előadáson:

„Köszönöm a lehetőséget! A motiváció fejbevágó volt, sajnálom azt a sok-sok időt, amit eddig helytelenül fordítottam az angoltanulásra. Hol tartanék már, ha előbb megtudom ezeket, amik ma elhangzottak?! Egyébként tetszett az előadás interaktív formája is.” (Gabi)

„Folyamatosan lekötötte a figyelmemet. Tetszett az előadásmód, kellemesen éreztem magam. A felépítésével és tartalmával is elégedett voltam, úgy érzem, talán közelebb kerültem ahhoz, hogy megtaláljam a helyes utat a számomra megfelelő nyelvtanuláshoz.” (Gábor)

Szeretnéd áttörni a nyelvtanulási gátjaidat? És örülnél, hogyha megmutatnánk milyen módszerrel érdemes tanulnod, ha sikerekre vágysz (nem pedig újabb kudarcokra)? Akkor jelentkezz most az Angol-Áttörés előadásra:

Jelentkezem

Share This