[new_royalslider id=”1″]

Ha jól beszélsz angolul, kinyílik előtted a világ

Hétvégenként vágyakozva nézed az utazási műsorokat, de a magabiztos nyelvtudás hiánya miatt nem mersz belevágni? A világot nem lehet a kanapéról felfedezni! Ha új élményekre, izgalmas kalandokra vágysz, vagy csak több önbizalomra lenne szükséged ahhoz, hogy megszólalj angolul, akkor tanulj nálunk. A Speak! Nyelviskola tanfolyamain segítünk legyőzni a némaságot: felkészítünk az élet legkülönbözőbb szituációira, legyen szó éttermi rendelésről, szobafoglalásról vagy autóbérlésről. Ne hagyd, hogy a félelmeid irányítsák az életed! Pörögj fel, döntsd le a korlátokat!

100% beszéd, 0% könyv = új élmények

Nyelvtudás birtokában nincs mitől félned külföldön! Bátran vághatsz neki a város felfedezésének, magabiztosan ülhetsz be egy étterembe ebédelni, de akkor sem kell pánikba esned, ha az elutazásnál a szállodai szobában hagytad a tárcádat. Az aktív angoltudás már az utazás előtt is jó szolgálatot tehet: olcsóbban foglalhatsz szállást, vagy repülőjegyet, utána olvashatsz a látványosságoknak, aktuális programoknak, a helyi utazási, étkezési, vagy öltözködési szokásoknak. Légy önmagad, ragadd meg a lehetőségeket, merülj el az új élményekben! Ebben segít a Speak! 100% beszéd, 0% könyv módszere.

Ha jól megy a beszéd, jönnek az új barátok

Ha egyedül utazol valahova a hosszú repülőút, a városnéző séta, vagy az esti sörözés lehet, hogy magányosan telne, de magabiztos angol nyelvtudással könnyedén teremthetsz kapcsolatot ismeretlen emberekkel is. Ismerd meg a helyieket, beszélgess a bolti eladókkal, szólíts le egy lányt vagy egy srácot a péntek esti buliban! Nem csak új élményeket és ismeretségeket szerezhetsz, hanem gyakorolhatod is a nyelvet. A Speak! Nyelviskola a beszédcentrikus és gyakorlatközpontú nyelvoktatásban hisz. Segítünk, hogy jobban értsd a világot és a világ is jobban értsen téged.

Pörögj fel, döntsd le a korlátokat, tanulj meg beszélni!

 „Rokonlátogatásra utaznék Londonba, de régóta nem használtam az angolt.”

Ha a kint tartózkodást hosszú időre tervezed és szeretnél otthonosan mozogni, felszabadultan kommunikálni az utazás során, akkor azt javasoljuk, hogy töltsd ki ingyenes szintfelmérőnket és csatlakozz induló angol tanfolyamaink egyikéhez. A Speak! Nyelviskola 100% beszéd, 0% könyv módszerével gyorsan és hatékonyan fel tudod frissíteni a passzívvá vált nyelvtudásodat. Ha erre nincs időd és csak később vágnál bele egy tanfolyamba, akkor is érdemes regisztrálnod, mert most ingyen letöltheted „Azonnal használható mondatok” c. segédanyagunkat, amellyel gyorsan elsajátíthatod azokat az alapvető kifejezéseket, szófordulatokat, amelyekre szükséged lehet. Have a nice trip!

 

Regisztrálj és töltsd le ingyen 5 nyelvtanulási mítosz c. tanulmányunkat

speak_iphone6

Győzd le a némaságot, tanulj meg angolul beszélni!

Margitay Petra vagyok, a Speak! Nyelviskola tanára.

Az angol nyelv mindig is fontos szerepet töltött be az életemben, legkorábbi hozzá fűződő emlékemben óvódásként a finger szó kiejtésén viccelődöm az édesanyámmal. Ez a furcsa nyelv hamar második anyanyelvemmé vált, ugyanis öt éven keresztül egy görögországi brit általános iskolában volt szerencsém tanulni, ahol a világ különböző pontjairól származó diáktársaimmal együtt angol, skót, ír, és amerikai tanítók kezei alatt nevelődtünk. Az itt kialakult mély szeretete a nyelvnek és az angolszász országok kultúrája iránti érdeklődésem irányított az ELTE Bölcsészkarára, ahol amerikanisztika-angol szakos bölcsész és tanárnak tanultam. Azóta, hogy gimnazistaként elkezdtem korrepetálni, a tanításban mindig egy cél lebegett a szemeim előtt; a nyelvismereten túl az angol iránti szeretetet is tovább kell adnom a tanítványaimnak.

 

A tanfolyamokról és a 100% beszéd, 0% könyv módszerről mondták

„A tanfolyam során nagyon jól éreztem magam, sok új dolgot tanultam és sok már ismert anyagot mélyítettem el. Bátrabban használom az angolt, kezdem érezni, hogy a beszéd is egyre jobban, gyorsabban megy. Írásban is egyre gyorsabban tudom kifejezni magam. Úgy érzem, hogy egy szinttel közelebb kerültem az egyik célomhoz, a felsőfokú nyelvvizsgához, bár tudom, hogy még sok mindent kell elsajátítanom. Nagyon jó a tanítási módszer, szeretek idejárni, tök jó tanár vagy Samír! 🙂 Örülök, hogy rátaláltam erre a nyelvsulira, mert itt élvezet a nyelvtanulás.” (Tóth Patrícia)

„My English level was a little bit lower when I started my very first session in Speak! school. Although I am a very bold speaker, but I know I made a few mistakes, my teacher  has a very patient style and she has a great English and great experience in teaching. One of my favorite part was when we practiced the words in diferent ways, like UK/british, english/US english etc. The accents and dialects are very strange sometimes, but very useful to build our skills.” (Garami Gábor)

„Sok támogatást, biztatást kaptam, amire nagy szükségem volt. A „berozsdásodott beszélőkém” kapott egy kis olajat, és löketet kaptam a folytatáshoz.” (Gáblik Judit)

„Az eddigi legjobb nyelviskola, amit ismerek a beszédkészség elsajátítása szempontjából. A kérdezz-felelek- szerű nyelvtani megközelítés segít abban, hogy a kérdések és a válaszok ösztönösen jöjjenek elő éles helyzetben. Szóval a módszer nagyon jó, a tanárok, s az ügyfélszolgálaton dolgozó kollegák is jól felkészültek. Az kellemes és megnyugtató, hogy a módszert szigorúan betartják, így a helyettesítés vagy a tanárváltás nem eredményez akkora váltást a tanulmányokban. A való életben határozottabban, jobban boldogulok az angol nyelvvel, mint azelőtt, sokkal könnyebben jönnek a mondatok a különböző igeidőkben.” (Pálinkásné Németh Katalin)

„Az iskola és a módszertan még mindig nagyon tetszik. Sokat beszéltünk, sokat ismételtünk. Egyre magabiztosabban használom a nyelvet a munkám során, aminek nagyon örülök, mert érzem, hogy haladok a célom felé. Természetesen folytatom a szeptemberben kezdődő B1-2-vel.” (Fülöp Krisztina)

„Az egyetlen hely, ahol el tudták hitetni velem, hogy meg tudom tanulni az angol nyelvet. Ehhez minden segítséget megkapok, mind a tanáromtól, mint a társaimtól. Amint belép ide az ember, egy másik világba csöppen. Közvetlen, baráti lesz a légkör, ami sajnos egyre ritkább jelenség. Szeretek ide járni, nem sajnálom a szombatjaimat rááldozni erre, mert ez nem áldozat és csak profitálni tudok belőle! Minden héten van sikerélményem és ez már valami! :)” (Arany Katalin)

„Nagyon örülök, hogy túl vagyok az első tanfolyam szinten. Már várom a következőt! 🙂 Magabiztosabb lettem, életemben először NEM UTÁLOM AZ ANGOLT! Sőt! Szeretem azt amivé, akivé változtam! Eladóként dolgozom és a munkahelyemen is sikeresebb lettem, mivel sokkal jobban ki tudom szolgálni a vevőket. Fontos a helyes angol nyelvtudás az élet bármely területén! Jó helyen vagyok, jó időben! Köszönöm.” (Juhász Andrea)

„Hosszú évek után félbehagyott tanulásomat folytattam itt. Az elmúlt hónapokban rengeteget fejlődtem, szuper csapat alakult ki, Szandi remek ember és remek tanár. A nyári szünet miatt most abbahagyom kis időre a tanulást, de szeptemberben mindenképp visszatérek. Remélem hasonlóan jó csoportban és oktatóval tudok továbbtanulni.” (Deczky Anikó)

„Nagyon hasznosnak és szórakoztatónak találtam mindkét tanfolyamot, amin részt vettem. Mindkettőt Samír tartotta, aki kiváló tanáregyéniség, remekül magyaráz és a tudása is megalapozott. Elégedett vagyok a haladásommal, az elmúlt négy, intenzív hónap alatt sokat fejlődött az angoltudásom. Nagyon eredményesnek tartom az oktatási módszert, a sok gyakorlást. Rengeteg új szót, kifejezést tanultam a kurzusokon, sokkal könnyebben olvasok angolul, nézek filmet és igyekszem adott helyzetekben beszélni is. Kemény, de számomra nagyon eredményes négy hónap volt, amit a nyelviskolában töltöttem.” (Nagy Boglárka)

Érdekel a 100% beszéd, 0% könyv módszer,
tudni szeretném a tudásszintemet és letöltöm
az "5 nyelvtanulási mítosz" című tanulmányt

*A csillaggal megjelölt mezőket kérlek ne hagyd üresen.

Speakman blogja

Érdekességek az angolszász világból : Az Amerikai Egyesült Államok leglenyűgözőbb építményei

Érdekességek az angolszász világból : Az Amerikai Egyesült Államok leglenyűgözőbb építményei

Az Amerikai Egyesült Államok egy lenyűgöző palettát kínál az építészeti csodák és látványosságok terén. Ez a blogbejegyzés arra vállalkozik, hogy bemutassa ennek az angol nyelvű országnak a leglenyűgözőbb építményeit, amelyek nemcsak építészeti mesterművekként tűnnek ki, hanem mély kulturális és történelmi jelentőséggel is bírnak.

Érdekességek az angolszász világból: Az amerikai filmgyártás aranykora és a legendás színészek hatása a világra

Érdekességek az angolszász világból: Az amerikai filmgyártás aranykora és a legendás színészek hatása a világra

A filmgyártás kötődik az angolszász, különösen az amerikai élethez. Az amerikai filmgyártás aranykora a 20. század közepétől az 1960-as évekig tartott, és meghatározó időszak volt a filmipar történetében. Erről az időszakról, angol nyelvű filmekről és angol anyanyelvű legendás színészekről szól az írásunk.

Érdekességek az angolszász történelemről – Amerikai étkezési szokások

Érdekességek az angolszász történelemről – Amerikai étkezési szokások

Ahogy az angol kultúrában az ötórai tea hagyománya szorosan összefonódik a társasági élet és az élvezetek kultúrájával, úgy Amerikában is megfigyelhető hasonló szokások kialakulása, bár más formában. Itt az összejövetelek gyakran párosulnak a brunch, azaz késő reggeli és korai ebéd kombinációjával, valamint az Americano kávé jelenségével, amelyek mind a közösségépítést és a kikapcsolódást szolgálják.

Share This