lifeforstock – www.freepik.com

Hogyan mentheti meg egy nyelvtanuló életét egy egyszerű 30 perces teszt? Elmagyarázom! Ha úgy érzed nem megy a tanulás, akkor megéri rászánnod erre a cikkre pár percet.

Te is azt érzed, hogy angoltanulás közben az árral szemben úszol? Egyre csak nehézségekbe ütközöl, és nem haladsz elég gyorsan a célod felé. Néha már kifejezetten úgy tűnhet, hogy reménytelen a helyzet és „belefulladsz” a tanulásba. És csak irigykedve nézed azokat, akik gyorsan haladnak, illetve azokat, akik már magabiztosan beszélik a nyelvet (ezáltal pedig jobb lehetőségekhez jutnak az életben).

Ez az érzés különösen fájdalmas lehet, ha már sok időt belefektettél a tanulásba, de mégsem jutottál közelebb ahhoz, hogy elérd azt a tudásszintet, amivel már jól éreznéd magad…

Na de mit tehetsz ilyenkor, ha nem akarod feladni, de azt szeretnéd, hogy ne legyen ilyen küzdelmes a tanulás? A legfontosabb, hogy ne add fel. De létezik egy mentőöv is, amibe kapaszkodhatsz.

Egy egyszerű teszt lesz a mentőöved

A tanulási nehézségek hátterében általában az áll, hogy az ember rossz tudásszinten és rossz módszerrel tanul. Ez olyan mintha mondjuk egy úszni tanuló kisiskolást egyből bedobnának a mély vízbe, a profi vízilabdások mellé. Esélye sem lesz, és küzdelemnek fogja érezni az úszást. Hiszen olyanokkal kell gyakorolnia, akikkel nem egy szinten van, ráadásul a mély vízbe dobás nem a legmegfelelőbb oktatási módszer.

Szóval ha te is azt érzed, hogy egy küzdelem a tanulás akkor valószínű, hogy vagy a rossz tudásszinten tanulsz, vagy a rossz módszerrel tanulsz. Ezért szeretnénk segíteni neked egy mentőövvel, ami könnyebbé és hatékonyabbá teszi az angoltanulást. Ez a mentőöv nem más, mint az ingyenes online szintfelmérőnk.

Ha kitöltöd ezt a 30 perces tesztet, akkor utána kollégáim kiértékelik, majd felhívnak és az eredményed alapján személyre szabott tanulási tanácsokkal is ellátnak. Így tudni fogod, hogy pontosan milyen tudásszinten és hogyan érdemes továbbindulnod.

Szánj 30 percet az ingyenes szintfelmésére, és könnyítsd meg magadnak a tanulást:

Kattints ide a szintfelmérőért!

Share This