[new_royalslider id=”2″]

Válságálló vállalkozás: a 0. lépés

Magyarországon már a gazdasági válság előtt sem volt könnyű a vállalkozások helyzete, de a körülmények 2008 óta tovább romlottak. Sok kis és középvállalat ment tökre, vagy a fennmaradás érdekében jelentős kiadáscsökkentést és fájdalmas elbocsátásokat hajtott végre. De van egy lehetőség, amivel fordíthatsz egyet a sors kerekén és jövőt adhatsz a cégednek. Ha a felszínen akarod tartani a vállalkozásodat muszáj lépést tartanod a változásokkal és többet tudnod a versenytársaknál. A  0. lépcsőfok a biztos lábakon álló, stabil nyelvtudás megszerzése, amellyel nem csak önmagadat, hanem a vállalkozásodat is fejlesztheted!

Új lehetőségek? Tanulj meg angolul beszélni!

Ha nem csak Te, hanem a vállalkozásod is magabiztosan kommunikál angolul azzal növelheted a bevételeidet és csökkentheted a kiadásaidat. Első kézből szerezhetsz információkat az iparágon belüli legújabb fejlesztésekről, vállalatirányítási trendekről, marketingeszközökről és nemzetközi pályázatokról. Ezen felül új szolgáltatásokkal bővítheted a céged portfólióját, gördülékenyen beszélhetsz külföldi partnerekkel és megspórolhatod a tetemes tolmácsolási, fordítási költségeket is. Ragadd meg a lehetőségeket, tanulj meg angolul beszélni! Ebben segít a Speak! Nyelviskola.

100% beszéd, 0% könyv = új piacok

Aktív és kommunikációképes angol nyelvtudással magabiztosabban vághatsz bele új piacok meghódításába is. A Speak! Nyelviskola 100% beszéd, 0% könyv módszerű angol tanfolyamain elsajátíthatod azokat az üzleti életben gyakran alkalmazott kifejezéseket is, amelyekkel nemzetközi tárgyalásokon is jól boldogulhatsz. A nálunk megszerzett tudást jól kamatoztathatod, ha külföldön szeretnél terjeszkedni, üzleti kapcsolatokat építeni, vagy növelnéd a céged exporttevékenységét. Kerülj lépéselőnybe a hazai piacokon, döntsd le a korlátokat, tedd sikeressé a vállalkozásod, tanulj nálunk.

Meg akarok tanulni angolul beszélni!

„Vállalkozóként miért fektessek több pénzt, időt és energiát a nyelvtanulásra, ha ezt másra is fordíthatnám?”

A nyelvtanulás befektetés, amely akár már rövidtávon is visszahozhatja az árát. Aktív, magabiztos és kommunikációképes nyelvtudással kiterjesztheted a céged tevékenységi körét, új forrásokat vonhatsz be a vállalat működésébe, nagyobb eséllyel pályázhatsz Európai Uniós támogatásokra és lefaraghatod a költségeidet is. A Speak! Nyelviskola 100% beszéd, 0% könyv módszerével hatékonyan készítünk fel az üzleti életben gyakori tárgyalásokra, konferenciákra és előadásokra. Nem csak téged tanítunk meg angolul beszélni, hanem a cégedet is fejlesztjük!

Regisztrálj és töltsd le ingyen 5 nyelvtanulási mítosz c. tanulmányunkat

speak_iphone6

Kommunikációképes nyelvtudást szeretnék!

Hrncsár József vagyok, a Speak! Nyelviskola ügyvezetője

Főiskolás korom óta érdekel a tanítás, az oktatás. Korábbi munkahelyeimen sokat foglalkoztam a munkatársaim képzésével, fejlesztésével. Láttam, hogy a képzés hatására változnak, fejlődnek és a növekvő tudásuk révén képesek változtatni az életük minőségén. Én nagyon szeretném, ha a szűkebb és tágabb környezetemben minél több ember egyre jobb minőségű életet élhetne. Ehhez nagymértékben hozzá tudok járulni azzal, hogy egy olyan nyelviskolát vezetek, ami megtanítja a diákjait angolul beszélni, és ezáltal a világ kinyílik számukra.

A tanfolyamokról és a 100% beszéd, 0% könyv módszerről mondták

“Nekem a legnagyobb sikerem az volt, hogy a nyár során két alkalommal is fél napos, angol nyelvtréninget kellett tartanom, valamint szintén 2x rövidebb fél- 1 órás prezentációt megtartani a kollégáimnak angol nyelven. Korábban ez számomra elképzelhetetlen volt, de nem csak a lámpaláz miatt, hanem mert meggyőztem magam, hogy nem tudok angolul. Aztán idejöttem a Speak! Nyelviskolába és rögtön egy olyan tesztet írtam -mindenféle felkészülés nélkül-, ami alapján a haladó szintre soroltak be. Emlékszem az első órára, amikor be kellett mutatkozni: kezem, lábam, gyomrom remegett, pedig biztonságban voltam. Gondoljátok, hogy ezek után mit jelentett nekem fél napig angolul beszélni egy tréningen. : )Azonban mindez már a múlté, hála a csoportnak és persze Petrának. Ma már nem jelent gondot megszólalni, kezdeményezni, vagy szóba elegyedni a külföldi kollégákkal, míg korábban menekültem az ilyen helyzetek elől. Arcom-fülem elvörösödött, de mostanra ennek nyoma sincs. Nagyon örülök, hogy végigcsináltam ezt a tanfolyamot. Amiért jöttem azt maximálisan megkaptam, a céljaimat elértem, mert a legfontosabbat a Speak! és Petra visszaadta nekem: az önbizalmamat :)”

Melitta

„Az összes lehetséges módszert kipróbáltam már, de eddig ettől nyertem a legtöbb tudást és bátorságot. Az A1-2-es szint után nem sokkal beszélnem kellett 5 percig egy cirka 20 fős csoportnak angolul. Mondanom sem kell, hogy nehezen ment az elején, de aztán belejöttem és a tudásszintemhez képest csodásan sikerült. Köszönöm!”

Fülöp Sándor

„Azért jelentkeztem intenzív tanfolyamra, mert szükségem lesz hamarosan a nyelvre az új munkámban. Nyári szünet van a jelenlegi munkahelyemen, ezért tudtam bevállalni, és nem bántam meg. Kicsit fárasztó volt, hogy minden nap készülni kellett a következő órára, de megérte. Egyre bátrabban beszélek, és merem felvállalni azt is, ha esetleg hibázom. Folyamatosan kaptam biztatást az órákon a tanártól is és a tanulótársaktól is. Tovább szeretném folytatni mindenképpen, itt nem szabad abbahagyni. Érzem, hogy sokkal gyorsabban haladok a céljaim felé, mint ezelőtt bármikor. Nagyon jó a rendszer és az oktatókkal is eddig maximálisan meg vagyok/voltam elégedve. Köszönöm Speak!:) Köszi, Gergő :)”

Dankó-Bakai Brigitta

„Pozitív véleményem van magáról az iskoláról, a tanárról és a csoporttársaimról is, úgy gondolom, a jó légkör fontos a sikeres tanuláshoz.Hasznos volt az itt eltöltött idő, sokkal jobban letisztultak azok a témák, amiket már egyébként régebben tanultunk pl. gimnáziumban vagy főiskolán. Többször fáradtan érkeztem órára és kedvtelenül, de közben mindig felpörögtem. Összességében eddig nem bántam meg, hogy jelentkeztem. :)”

Fészki Szilvia

„Nagyon élveztem minden órát (ismét). Nagyon kedvesek a csoporttársaim és könnyű velük együtt dolgozni, mivel közel egy szinten van mindenki. Más nyelviskolákban ezt még sohasem tapasztaltam. Éva nagyon jó tanár, szerintem gyorsan haladunk vele. Sok türelemmel van felénk. Szerintem mindent elárul az elégedettségünkről, hogy a csoport nagy részének ez már a 4., 5. kurzusa – én most kezdem az 5.-et. Köszönöm.”

Mák Bernadett

„A Speak! módszere és tanárai nagyon sokat segítettek aban, hogy egy rozsdás, sok szempontból bizonytalan nyelvtudás alapra építve eljussak a felsőfokú nyelvvizsgáig és elsőre sikeresen teljesítsem! Nagyon szuper volt ide járni!!! HATALMAS NAGY KÖSZI A SPEAK! TEAM-nek!!!”

Kiss Péter Tamás

Érdekel a 100% beszéd, 0% könyv módszer,
tudni szeretném a tudásszintemet és letöltöm
az "5 nyelvtanulási mítosz" című tanulmányt

*A csillaggal megjelölt mezőket kérlek ne hagyd üresen.

Speakman blogja

Angol idiómák és eredetük: Néhány népszerű angol idióma, jelentésük és a mögöttük álló történetek: 3. rész

Angol idiómák és eredetük: Néhány népszerű angol idióma, jelentésük és a mögöttük álló történetek: 3. rész

Az idiómák olyan kifejezések vagy mondatok, amelyek jelentése túlmutat az őket alkotó egyes szavakon. Ebből kifolyólag szinte soha nem azt jelentik, ahogyan azt szóról szóra fordítanád. Az angol nyelv, mint minden nyelv, bővelkedik ezekben. Aki jól beszél angolul, az sok angol idiómát ismer és használ. Bogi már a harmadik csokorra valót gyűjtötte össze belőlük nektek.

Ezt kérd karácsonyra, ha szeretnél megtanulni angolul

Ezt kérd karácsonyra, ha szeretnél megtanulni angolul

Ha szeretnél megtanulni angolul a következő évben, akkor itt az idő, hogy megírd a kívánságlistádat Jézuskának! Ha nem tudod, mi is segíthet a gyakorlásban, mi összegyűjtöttünk neked néhány hasznos ajándékot, amelyekkel aktívan gyakorolhatod majd az angolt. De akár te is megajándékozhatsz valakit, aki szintén szeretne megtanulni angolul.

Az angol(szász) ízek nyomában – első rész

Az angol(szász) ízek nyomában – első rész

Az angol(szász) és amerikai konyha nagyon változatos, ennek pedig megvan az oka. A világ minden tájáról érkeztek Amerikába emberek, akiknek hála sokszínű és érdekes történetek lapulnak a ma már amerikaiként emlegetett fogások mögött. Most a leghíresebb édességeknek néztünk utána, honnan is származnak, hiszen az angoltanuláshoz az is hozzátartozik, hogy jobban megismerjük az amerikai és angol(szász) ételeket és a történetüket!

Share This