Nyári tanulás? Igen!

Ha 2022. június 22-én éjfélig kifizeted a következő szinted
tanfolyamát vagy magánóráit (30 óra = 1 szint),
akkor 36.960 Ft értékű ajándékkal lepünk meg.
Kérem az ajándékokat, tanulni fogok a nyáron!  

 

Múlt héten véget ért az iskola és elkezdődött a vakáció. Ha az iskolapadot már ki is nőttük, ilyenkor hajlamosak vagyunk lazábbra venni a dolgokat. Ránk is fér a pihenés az egész éves hajtás után, de egy fontos dologról nem érdemes még a nyári hónapokban sem megfeledkeznünk: az angoltanulás titka a folytonosságban rejlik, és ahhoz, hogy eredményesek legyünk benne, mozgásban kell tartanunk az elménket!

Több diákunknál is tapasztaltuk már a nyári szünet után, hogy kiesnek a lendületből, később nehezebben térnek vissza a ringbe és sokkal többet kell dolgozniuk, hogy újra megleljék a motivációjukat. Szerencsére a rutin fenntartásával és folyamatos gyakorlással elérheted, hogy szeptemberre ne csak szinten tartsd, de még fejleszd is az angoltudásodat! Aktuális ajánlatunkkal is erre szeretnénk biztatni!

Szerintünk az igazán céltudatos, szorgalmas diákok nyáron sem tartanak szünetet az angolozásban, ezért most megjutalmazzuk őket, amiért ilyen kitartóak! De azokat is szeretnénk motiválni, akik eddig nem ismerték a nyári tanulás előnyeit, idén azonban változtatnának ezen.

Mit tartalmaz az ajándékcsomag, amit az ajánlat részeként megkapsz a tanfolyamod mellé?

A tudásszintednek megfelelő ListenEZ hanganyagot (értéke: 6.990 Ft), amivel a hallás utáni szövegértésedet fejlesztheted bárhol, bármikor

Egy nyelvtani HomeEZ munkafüzetcsomagot (értéke: 29.970 Ft) , ami segíteni fog, hogy könnyedén és hatékonyan fejleszd angoltudásodat a tanfolyamod mellett is

A nyár tökéletes alkalom önmagunk fejlesztésére. Most ráadásul extra ajándékokkal támogatjuk meg a tanulmányaidat.

Az ajánlat június 22-én éjfélkor lejár!

Fizesd be következő tanfolyamodat, és tegyél tudatosan az angolod nyári fejlesztéséért ListenEZ és nyelvtani HomeEZ segédanyagainkkal, amelyeket most ajándékba adunk neked.

Miért éri meg lecsapni erre az ajánlatra?

 • Bebiztosíthatod a nyári tanulásodat egy szuper tanfolyammal
 • Fejlesztheted az angolodat online óráink keretében, bárhol is vagy a világon
 • Ajándékba adunk mindent, ami az angollal kapcsolatos céljaid elérését segíti
 • Úgy turbózhatod fel a tudásodat, hogy közben nem kell lemondanod a nyári örömökről sem

Fellélegezhetsz, hiszen nem kell aggódnod, hogy nyáron mindent elfelejtesz, amiért az év során olyan keményen dolgoztál.

Az akció végéig hátralévő idő:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Hogyan segíthet az angolod fejlesztésében a ListenEZ hanganyag?

A ListenEz hanganyagokkal fejlesztheted a hallás utáni szövegértésedet, sőt, még a kiejtésedet is. Azért alkottuk meg őket, hogy diákjaink a saját tudásszintjükön, többféle kiejtést megismerve, a mindennapi szókincs fejlesztéséhez szükséges hanganyagokkal gyakorolhassanak. A saját tempódban haladhatsz vele hétköznapi teendőid közben, és kipipálhatod az otthoni gyakorlást is, ráadásul minden hanganyaghoz készült szöveges átirat, így az olvasott szövegértésedre is gyúrhatsz vele.

Kipróbálnád te is? Jó hírünk van, hiszen most ajándékba adjuk a szintednek megfelelő ListenEZ (https://www.speaknyelviskola.hu/listenez-hanganyagok/) hanganyagot, ha június 22-én éjfélig előfizetsz következő tanfolyamodra!

Milyen készségeket fejleszthetsz a HomeEZ munkafüzetekkel?

A nyelvtani HomeEz munkafüzetek abban segítenek, ami a legtöbb diáknak a legnehezebben megy: segítenek rögzíteni a nyelvtani szerkezetek helyes receptjét, hogy azokat írásban és élő szóban is magabiztosan tudd használni! Akár napi 15 perc gyakorlással is fejlesztheted a mondatalkotási és szövegértési készségeidet, a munkafüzettel könnyedén megtanulhatod, hogy a különböző szituációkban melyik nyelvtani szerkezetet alkalmazd.

Különleges ajánlatunk részeként három nagyszerű és hasznos nyelvtani HomeEZ (https://www.speaknyelviskola.hu/homeez/) munkafüzetet válogattunk össze számodra:

 • in-on-at elöljárószavak – Otthon, szabadságon, autóban, épületben, Budapesten, állásinterjún. Melyik elöljárószót használjuk? Sokan összezavarodnak az angol prepozíciók kapcsán, de most begyakorolhatod, és elsajátíthatod helyes használatukat.
 • Szenvedő (passzív) szerkezet – Aláírták a szerződést? Kitöltötték a jelentkezési lapot? Elfogadták az ajánlatot? Hogyan mondjam? Sok diákunknak meggyűlik a baja a passzív szerkezettel, ezért különösen fontosnak tartjuk a begyakorlását.
 • Befejezett jelen (present perfect) – Voltál már valaha Angliában? Még sose voltam Angliában. Hogyan mondják ezt angolul? Ez a csalóka igeidő is gyakran válik félreértés tárgyává, de most végre megtanulhatod, milyen helyzetekben használhatod a present perfectet.

 

A nyári tanulás promóció feltételei:

 • Az ajándékok 2022/06/20-2022/06/22 közt kifizetett online tanfolyam és 30 órás online magánóra csomag után jár.
 • A promóció semmilyen más kedvezménnyel és más promócióval nem vonható össze.
 • Ha már jártál nálunk fontos tudnod, hogy ha van befizetett tanfolyam előleged, akkor azt beszámítjuk az akciós tanfolyam árába.
 • A megvásárolt online tanfolyamok vagy online magánórákat legkésőbb 2022.08.30-ig el kell kezdened.

 • Ha még nem jártál nálunk fontos tudnod, a tanulás megkezdésének feltétele, hogy töltsd ki az ingyenes online szintfelmérőnket és vegyél részt az online bemutatóóránkon.Az online bemutató óra ára 2.990 Ft lenne, de a promóció keretein belül ajándékba megkapod a tanfolyam vagy magánórák mellé. (Ha már voltál nálunk szintfelmérőn és bemutató órán, akkor természetesen azonnal kezdheted a tanfolyamot.)
 • Ezen akció keretein belül megvásárolt tanfolyamok vagy magánórák díja nem visszatéríthető.

   

  Az akció végéig hátralévő idő:

  Nap

  :

  Óra

  :

  Perc

  :

  Mp

  Így tudod megkapni a 36.960 Ft értékű ajándékot

  Online vásárlás

  Ha ide kattintasz most rögtön megveheted a kövekező tanfolyami szintedet.

  Banki átutalás

  A tanfolyami szinted árát átutalhatod bankszámlánkra:
  JOBE Kft. (Speak! Nyelviskola)
  CIB bank
  10700392-25429703-51100005

  Amint megérkezett az utalásod keresni fogunk, hogy megbeszéljük mikor kezded a tanulást.

  Share This