[new_royalslider id=”2″]

Jó kommunikáció = több lehetőség

Ma Magyarországon nem könnyű jó állást találni. Nem csak a magas munkanélküliség vagy a nehéz gazdasági körülmények, hanem az erős verseny miatt is. Egy-egy állásra nagyon sok hasonló végzettségű ember jelentkezik és sokszor csak a véletlenen múlik, hogy végül kit választanak. Ha nem szeretnéd a véletlenre bízni a sorsodat, több lehetőségre és jobb állásra vágysz, akkor muszáj megtanulnod angolul beszélni. Tartsd a lépést, lépj előre, tanulj nálunk!

Meg akarok tanulni angolul beszélni

Stabil nyelvtudás, biztos előrelépés

Fontos, hogy olyan munkahelyed legyen, ahol megbecsülik a munkádat, tisztelik az erőfeszítéseidet és van lehetőséged továbblépni. Ne hagyd, hogy a nyelvtudás hiánya a karriered útjába álljon!
A Speak! Nyelviskola 100% beszéd, 0% könyv módszere, a folyamatos beszéd és a sok gyakorlás abban segít, hogy magabiztosan vedd az akadályokat, könnyedén teremts kapcsolatot az ügyfelekkel, partnerekkel és bármilyen éles szituációban megálld a helyed.

Én is szeretnék angolul beszélni

Külföldön szeretnél dolgozni?

A külföldi karrierépítés komoly döntés, de ha angolul is jól bánsz a szavakkal, céltudatos és elszánt vagy, szinte biztos a siker.
Egy angolul beszélő országban ráadásul nem csak többet kereshetsz, hanem tovább is fejlesztheted a nyelvtudásod.
Az önéletrajzodban pedig nagyon jól mutat majd a külföldi munkatapasztalat. Ha meg akarod valósítani az álmaidat és előre szeretnél lépni az életben, akkor a 100% beszéd, 0% könyv módszert Neked találtuk ki.

Eldöntöttem: belevágok a tanulásba!

Tartsd a lépést, tanulj meg angolul beszélni!

„Napi 8 órában, heti 5 napot dolgozom. Hogyan tanuljak a munka mellett angolul?”

A Speak! Nyelviskola angol tanfolyamai rugalmasan igazodnak a dolgozó emberek időbeosztásához. Emellett fontos, hogy nem csak az angol nyelvtanfolyam óráin igyekszünk minden segítséget megadni a tanuláshoz, de olyan tanácsokkal és feladatokkal látunk el, amelyekkel otthon is fejlesztheted magad. A nyelvtanulás során kulcsfontosságú, hogy megőrizzük a motivációdat. Mi abban segítünk, hogy a tanulás sikerélmény és jó kikapcsolódás legyen, ami nem csak önbizalmat és magabiztosságot ad, de nem is teher és még a karriered építésében is segít.

Regisztrálj és töltsd le ingyen 5 nyelvtanulási mítosz c. tanulmányunkat

speak_iphone6

Segítünk, hogy meg merj szólalni angolul!

Sallam Samír vagyok, a Speak! Nyelviskola tanára

Az ELTE-n végeztem, illetve Cambridge nemzetközi angol tanári képesítéssel (CELTA) is rendelkezem. Hiszem, hogy a használható nyelvtudás a szóbeli gyakorláson keresztül érhető el a leghatékonyabban — kortól és képességektől függetlenül. Ezért is jelentkeztem tanárnak a Speak! Nyelviskolába, hiszen a hagyományos, könyvek fölött görnyedő módszerekkel szemben a diákok közti kommunikációra helyezi a hangsúlyt. Nagyon örülök,  hogy egy ilyen fiatalos és professzionális csapat tagja lehetek, és minden tudásommal azon vagyok, hogy a jó hangulatú, diákcentrikus órák során magabiztosan megtanuljatok angolul.

A tanfolyamról és a 100% beszéd, 0% könyv módszerről mondták

“A tanfolyam során nagyon jól éreztem magam, sok új dolgot tanultam és sok már ismert anyagot mélyítettem el. Bátrabban használom az angolt, kezdem érezni, hogy a beszéd is egyre jobban, gyorsabban megy. Írásban is egyre gyorsabban tudom kifejezni magam. Úgy érzem, hogy egy szinttel közelebb kerültem az egyik célomhoz, a felsőfokú nyelvvizsgához, bár tudom, hogy még sok mindent kell elsajátítanom. Nagyon jó a tanítási módszer, szeretek idejárni, tök jó tanár vagy Samír! 🙂 Örülök, hogy rátaláltam erre a nyelvsulira, mert itt élvezet a nyelvtanulás.” (Tóth Patrícia)

“Nagyon hasznosnak és szórakoztatónak találtam mindkét tanfolyamot, amin részt vettem. Mindkettőt Samír tartotta, aki kiváló tanáregyéniség, remekül magyaráz és a tudása is megalapozott. Elégedett vagyok a haladásommal, az elmúlt négy, intenzív hónap alatt sokat fejlődött az angoltudásom. Nagyon eredményesnek tartom az oktatási módszert, a sok gyakorlást. Rengeteg új szót, kifejezést tanultam a kurzusokon, sokkal könnyebben olvasok angolul, nézek filmet és igyekszem adott helyzetekben beszélni is. Kemény, de számomra nagyon eredményes négy hónap volt, amit a nyelviskolában töltöttem.” (Nagy Boglárka)

“Az egyetlen hely, ahol el tudták hitetni velem, hogy meg tudom tanulni az angol nyelvet. Ehhez minden segítséget megkapok, mind a tanáromtól, mint a társaimtól. Amint belép ide az ember, egy másik világba csöppen. Közvetlen, baráti lesz a légkör, ami sajnos egyre ritkább jelenség. Szeretek ide járni, nem sajnálom a szombatjaimat rááldozni erre, mert ez nem áldozat és csak profitálni tudok belőle! Minden héten van sikerélményem és ez már valami! :)” (Arany Katalin)

“Ez volt az első nyelviskola, ahová szívesen jártam /járok/ járni fogok. Nem találtam/ kerestem a kifogásokat, hogy miért nem jövök a következő órára. Számomra az a legnagyobb siker, hogy önszorgalomból végigcsináltam és még hasznos is volt, tetszett és eredményes is voltam. 🙂 Mind az oktatási módszerrel, mind a tanárnővel elégedett vagyok teljes mértékben. Pont olyan ütemben haladunk, amit követni lehetett.” (Prépost Edit)

“Több, mint 20 év sikertelen megszólalás és bátorság híján a kezdő tanfolyam elvégzése után már leszólítottam és szóba elegyedtem a walesi sógorommal! Kicsit bátortalanul –még- de elmondtam, amit szeretem volna: a walesi kastélylátogatásom élményét (pár mondatban), a kisbabájuk gyönyörűségéről (kicsit bővebben), és saját nyelvén „indítottam útnak” minden nap a munkába menet. Magamhoz képest ez hatalmas fejlődés! A férjem is megjegyezte, hogy „szépen haladok”! És most már türelmetlen se vagyok az angollal kapcsolatban: nem akarom egyből folyékonyan és tökéletesen, mert rájöttem, hogy „az út a lényeg” 🙂 Köszönöm a lehetőséget, a módszert, és külön köszönet Évinek az odaadó, kitartó lelkesedéséért! Folyt. köv. szeptemberben!” (Zsombák Ildikó)

“A Speak! módszere és tanárai nagyon sokat segítettek abban, hogy egy rozsdás, sok szempontból bizonytalan nyelvtudás-alapra építve eljussak a felsőfokú nyelvvizsgáig és elsőre sikeresen teljesítsem! Nagyon szuper volt ide járni!!! HATALMAS NAGY KÖSZI A SPEAK! TEAM-nek!!!” (Kiss Péter Tamás)

“My English level was a little bit lower when I started my very first session in Speak! school. Although I am a very bold speaker, but I know I made a few mistakes, my teacher  has a very patient style and she has a great English and great experience in teaching. One of my favorite part was when we practiced the words in diferent ways, like UK/british, english/US english etc. The accents and dialects are very strange sometimes, but very useful to build our skills.” (Garami Gábor)

Érdekel a 100% beszéd, 0% könyv módszer,
tudni szeretném a tudásszintemet és letöltöm
az "5 nyelvtanulási mítosz" című tanulmányt

*A csillaggal megjelölt mezőket kérlek ne hagyd üresen.

Tudj meg többet arról, hogyan lehet jobb állásod

A világ angolul beszélő országai – 17. rész: Barbados

A világ angolul beszélő országai – 17. rész: Barbados

Barbados egy Karib-térségbeli szigetország. Természeti szépségéről és gazdag kultúrájáról ismert. A strandoktól a barlangokon át a csodaöblökig számtalan varázslatos természeti látnivalót rejt. A bajánok, azaz a barbadosi nép pedig rendkívül élénkek, a zene, a fesztiválok és az ételek iránti erős kötődésükről és angolul beszélnek.

Karácsonyi csodák márpedig léteznek, interjú a Speak! Nyelviskola egyik alapítójával

Karácsonyi csodák márpedig léteznek, interjú a Speak! Nyelviskola egyik alapítójával

Ahogy eddig minden évben, a Speak! nyelviskola csapata a diákokkal összefogva ismét nemes célt tűzött ki maga elé. Azoknak szeretnénk segíteni, akik számára az ünnep nem a gondtalan pillanatokról, hanem a nélkülözésről szól. Olvasd el Hrncsár Józseffel, a Speak! Nyelviskola egyik alapítójával készült interjúnkat!

10 világrekord, amit híres angolok tartanak

10 világrekord, amit híres angolok tartanak

Az emberek szeretnek versengeni egymással, rekordokat felállítani és nem csak a sportban. Ezt ismerte fel a Guinness, amely 1955 óta évről évre frissülő kiadásaival adózik a legnagyobb rekordok előtt. A sport és Guinness listákra minden évben sok angol is felkerül. Belőlük állítottunk össze egy 10 fős listát.

Share This