[new_royalslider id=”2″]

Jobb megélhetést szeretnél? Tanulj meg angolul beszélni!

A határok megszűnésével lehetőségünk nyílt külföldön is munkát vállalni. Nyugat-Európában már most is sok ezer honfitársunk dolgozik egy jobb és kiszámíthatóbb élet reményében. Ahhoz azonban, hogy sikeres legyél ma már nem elég szorgalmasnak és kitartónak lenni: aktív és magabiztos nyelvtudásra van szükséged! Valósítsd meg az álmaid, dolgozz a jövődön!
Ebben segít a Speak! Nyelviskola.

Több beszéd
=
Több tapasztalat

A külföldi munkavállalás komoly döntés, de ha angolul is jól bánsz a szavakkal, céltudatos és elszánt vagy, szinte biztos a siker. Egy angolul beszélő országban ráadásul nem csak többet kereshetsz, hanem tovább is fejlesztheted a nyelvtudásod, az önéletrajzodban pedig nagyon jól mutat majd a külföldi munkatapasztalat. Ha meg akarod valósítani az álmaidat és előre szeretnél lépni az életben tanulj nálunk!

100% beszéd, 0% könyv: kinyílik előtted a világ

A külföldi munka nem csupán magasabb fizetést, jobb életkörülményeket, vagy értékes munkatapasztalatot jelenthet számodra, hanem más kultúrák, érdekes emberek megismerését is. Ahhoz, hogy jól érezd magad kint, képesnek kell lenned kapcsolatot teremteni, beszélgetni másokkal. A Speak! Nyelviskola 100% beszéd, 0% könyv módszere ott segít, ahol a legnagyobb szükség van rá: megtanít angolul beszélni.

Meg akarok tanulni angolul beszélni, hogy dolgozzak a jövőmön!

„Külföldön szeretnék dolgozni, de nem tudom hol kezdjem!”

Az első lépés a biztos lábakon álló nyelvtudás megszerzése. A hivatalos ügyeid intézésénél, a munkaszerződésed aláírásánál, a főnöködtől kapott utasítások, feladatok végrehajtásánál, vagy bármilyen (egészségügyi, lakhatási, közlekedési stb.) probléma esetén szinte lehetetlen anélkül boldogulni, hogy nem beszélsz angolul. Ha komolyan gondolod a külföldi munkát fordíts több időt és energiát a nyelvtanulásra: a Speak! Nyelviskola 100% beszéd, 0% könyv segít, hogy magabiztosan és aktívan tudd használni a nyelvet a legkülönbözőbb élethelyzetekben és szituációkban.

Regisztrálj és töltsd le ingyen 5 nyelvtanulási mítosz c. tanulmányunkat

speak_iphone6

 Én is kommunikációképes és aktív nyelvtudást szeretnék.

“A következő cél a felsőfok lesz” – egy valódi sikertörténet Pétertől, aki a 100% beszéd, 0% könyv módszerű angol nyelvtanfolyam segítségével már valóra váltotta az egyik álmát

Péter nem mindennapi diák, nem mindennapi történettel. Szinte a semmiből indult és a 100% beszéd, 0% könyv módszerű angol nyelvtanfolyam segítségével, 3 tanfolyam elvégzése után, könnyedén és magabiztosan átugrotta a középfokú nyelvvizsga jelentette lécet. Ez az Ő története. De akár a Tiéd is lehetne…

Elolvasom a storyt >

A tanfolyamról és a 100% beszéd, 0% könyv módszerről mondták

„Hogy mit is éltem meg sikernek? Először is azt, hogy sikerült végigcsinálnom. Elég húzós időszak volt, de Szanditól s a csoporttársaimtól megkaptam a támogatást, amely továbbvitt. Sikerként élem meg a tanfolyamnak köszönhetően, hogy ha külföldiekkel találom szemben magam, már nem esek pánikba. Egyre több szót ismerek fel a mindennapokban és egyre jobban szeretem az angolt.” (Tóth Renáta)

„Hosszú évek után félbehagyott tanulásomat folytattam itt. Az elmúlt hónapokban rengeteget fejlődtem, szuper csapat alakult ki, Szandi remek ember és remek tanár. A nyári szünet miatt most abbahagyom kis időre a tanulást, de szeptemberben mindenképp visszatérek. Remélem hasonlóan jó csoportban és oktatóval tudok továbbtanulni.” (Deczky Anikó)

„Gyarapodott a szókincsem, az új szószerkezeteket gyakrabban használom. A nyelvtan terén sok minden „megvilágosodott”. Úgy érzem, az alapok kezdenek stabillá válni, amire tudok majd építeni. Lendületet kaptam egy új tanfolyami lépcső megmászásához. Nagyon jól éreztem magam, sokat tanultam. Köszönöm a tanáromnak, hogy ilyen türelmes volt hozzám.” (Kuborczik Edit)

„My success story is, hogy ezt a mondatot már így el tudom kezdeni:) Korábban több alkalommal nekifutottam az angoltanulásnak. Vagy nyelviskolákban, vagy online felületen, de egyiket sem éreztem úgy, hogy „igen, ez az” „ezt akarom csinálni, nézzük, meg mire jutok”. Eddig ez az első, szóval gratulálok az iskolának és magamnak is 🙂 Az elkötelezettség mellett pedig sikerült sok-sok dolgot strukturálni, helyre rakni a fejemben, amit korábban tanítottak, de nem sikerült megtanulni. Érzem hogy ez a rendeződés és régi kavarodás, kézzel-lábbal angol leváltása még folyamatban van, de már jó úton! 🙂 Emellett egy jó kis csapat jött össze, akikkel remek hangulatú órákon vettünk részt, amiben a tanárunknak is nagy szerepe van :)” (Balogh Lívia)

Dunay Péter vagyok, a Speak! angol nyelviskola alapítója és szakmai vezetője.

Hiszem, hogy meg lehet tanulni angolul. Hiszem, hogy az embereknek megvannak a képességeik arra, hogy tudjanak angolul beszélni. Hiszem, hogy az akadályokat le lehet küzdeni. Hiszem, hogy megfelelő hozzáállással, profizmussal, elegendő törődéssel és kitartó munkával nincs más esélye az embereknek, minthogy a céljaikat elérjék. Hiszem, hogy az iskolánk a legjobb úton halad afelé, hogy kitűnő szolgáltatást nyújtson mindenkinek, akik minket választanak. A legjobb dolog az egészben, hogy ezzel a hittel itt az iskolában nem vagyok egyedül. Van egy elkötelezett csapatunk. Máshogy nincs értelme.

A tanfolyamról és a 100% beszéd, 0% könyv módszerről mondták

„Nagyon jó volt ez a kurzus is (akárcsak az eddigiek). Nagyon élveztem, egy cseppet sem éreztem tehernek. Minden egyes nap egy adag sikerélmény! Samír nagyon vágja a dolgokat: amikor a szoba egyik felén beszéltem és hibáztam, ő már jött a másik oldalról, hogy kijavítson 🙂 Nagyon figyelmes volt.” (Tamaskó Tibor)

„Ez volt az első nyelviskola, ahová szívesen jártam /járok/ járni fogok. Nem találtam/ kerestem a kifogásokat, hogy miért nem jövök a következő órára. Számomra az a legnagyobb siker, hogy önszorgalomból végigcsináltam és még hasznos is volt, tetszett és eredményes is voltam. 🙂 Mind az oktatási módszerrel, mind a tanárnővel elégedett vagyok teljes mértékben. Pont olyan ütemben haladunk, amit követni lehetett.” (Prépost Edit)

„Nagyon hasznosnak és szórakoztatónak találtam mindkét tanfolyamot, amin részt vettem. Mindkettőt Samír tartotta, aki kiváló tanáregyéniség, remekül magyaráz és a tudása is megalapozott. Elégedett vagyok a haladásommal, az elmúlt négy, intenzív hónap alatt sokat fejlődött az angoltudásom. Nagyon eredményesnek tartom az oktatási módszert, a sok gyakorlást. Rengeteg új szót, kifejezést tanultam a kurzusokon, sokkal könnyebben olvasok angolul, nézek filmet és igyekszem adott helyzetekben beszélni is. Kemény, de számomra nagyon eredményes négy hónap volt, amit a nyelviskolában töltöttem.” (Nagy Boglárka)

„A legnagyobb élményem a tanfolyam kapcsán az, hogy sokkal nagyobb bátorságom van megszólalni angolul, mint előtte. Nem gondolkodom annyit, mint régebben, mert valahogy természetes, hogy mit hogyan mondjak. Az is jó élmény, hogy gyarapodott a szókincsem is, nem kevés szóval. A megértés is javult egy kicsit, de abban még van mit fejlődnöm. De a lényeg, hogy jobban megy a beszéd.” (Batki Kati)

„Több, mint 20 év sikertelen megszólalás és bátorság híján a kezdő tanfolyam elvégzése után már leszólítottam és szóba elegyedtem a walesi sógorommal! Kicsit bátortalanul –még- de elmondtam, amit szeretem volna: a walesi kastélylátogatásom élményét (pár mondatban), a kisbabájuk gyönyörűségéről (kicsit bővebben), és saját nyelvén „indítottam útnak” minden nap a munkába menet.Magamhoz képest hatalmas fejlődés! A férjem is megjegyezte, hogy „szépen haladok”! És most már türelmetlen se vagyok az angollal kapcsolatban: nem akarom egyből folyékonyan és tökéletesen, mert rájöttem, hogy „az út a lényeg” 🙂 Köszönöm a lehetőséget, a módszert, és külön köszönet Évinek az odaadó, kitartó lelkesedéséért! Folyt. köv. szeptemberben!” (Zsombák Ildikó)

„Azért jelentkeztem intenzív tanfolyamra, mert szükségem lesz hamarosan a nyelvre az új munkámban. Nyári szünet van a jelenlegi munkahelyemen, ezért tudtam bevállalni, és nem bántam meg. Kicsit fárasztó volt, hogy minden nap készülni kellett a következő órára, de megérte. Egyre bátrabban beszélek, és merem felvállalni azt is, ha esetleg hibázom. Folyamatosan kaptam biztatást az órákon a tanártól is és a tanulótársaktól is. Tovább szeretném folytatni mindenképpen, itt nem szabad abbahagyni. Érzem, hogy sokkal gyorsabban haladok a céljaim felé, mint ezelőtt bármikor. Nagyon jó a rendszer és az oktatókkal is eddig maximálisan meg vagyok/voltam elégedve. Köszönöm Speak!:) Köszi, Gergő :)” (Dankó-Bakai Brigitta)

„Nagyon jól éreztem magam a tanfolyamon: fantasztikus a csapat, nagyon megkedveltem mindenkit. Jól tudunk együtt tanulni, gyakorolni. Szuper, hogy következő szinten is majdnem mindenki részt vesz, és az is hogy Évi folytatja 🙂 Nem gondoltam volna, hogy ilyen jó hangulatban lehet angolul tanulni 🙂 Köszönöm SPEAK! :)” (Schmid Bettina)

Érdekel a 100% beszéd, 0% könyv módszer,
tudni szeretném a tudásszintemet és letöltöm
az "5 nyelvtanulási mítosz" című tanulmányt

*A csillaggal megjelölt mezőket kérlek ne hagyd üresen.

Speakman blogja

A kedvenc angol szavaim és idiómáim 5.rész

A kedvenc angol szavaim és idiómáim 5.rész

A kedvenc angol szavaim és idiómáim sorozatom mostani, ötödik részében bemutatom azt, hogyan tudjuk kifejezni angolul, ha valami nem esztétikus, nem szép, nem kívánatos. Erre adok most különböző angol szavakat, idiómákat és természetesen példamondatokat is.

Angol idiómák és eredetük: Néhány népszerű angol idióma, jelentésük és a mögöttük álló történetek: 4. rész

Angol idiómák és eredetük: Néhány népszerű angol idióma, jelentésük és a mögöttük álló történetek: 4. rész

Az idiómák olyan kifejezések vagy mondatok, amelyek jelentése túlmutat az őket alkotó egyes szavakon. Ebből kifolyólag szinte soha nem azt jelentik, ahogyan azt szóról szóra fordítanád. Az angol nyelv, mint minden nyelv, bővelkedik ezekben. Aki jól beszél angolul, az sok angol idiómát ismer és használ. Bogi ma a negyedik gyűjtését ossza meg veletek.

5 rövid bűnügyi sorozat angolul, amit látnod kell ahhoz, hogy jobb  legyen az angolod

5 rövid bűnügyi sorozat angolul, amit látnod kell ahhoz, hogy jobb  legyen az angolod

Bűnügyi sorozatok angolul, amik segíthetnek, hogy jobb legyen az angolod. Ezekkel a sorozatokkal szórakoztatóbbá teheted az angoltanulást. Sok előnye van, ha angolul nézed a filmeket, sorozatokat. Tegyél egy próbát, és kukkants bele kedvenc bűnügyi sorozatainkba, amiket akár egy hétvége alatt is ledarálhatsz.

Share This