Reginát az motiválja az angoltanulásban, hogy a világ minden táján elboldoguljon és bárkivel el tudjon beszélgetni. Júniusban ő lett a Hónap Diákja, ezért készítettünk vele egy interjút:

Névjegy: Virágos Regina a HR területén dolgozik. Azért vágott bele a nyelvtanulásba, mert szívesen dolgozna külföldön is. Nem bánta meg, és igazán motiváló az eddig megtett útja. Ezért választottuk a Hónap Diákjának.

SpeakMan: Mesélj pár mondatot magadról kérlek. Mivel foglalkozol és mi a hobbid?

Regina: Jelenleg egy munka közvetítő és kölcsönző cégnél dolgozom projekt vezetőként. Szabadidőmben szeretek a barátaimmal lenni, sportolni és bejárni a világot.

SpeakMan: Miért szeretnél megtanulni angolul? Van olyan álmod, vagy célod, aminek elérésében segíteni fog az angoltudás?

Regina: Első körben, amikor idejöttem hozzátok az volt a célom, hogy vissza hozzam a középszintű angol nyelvtudásom. A másik pedig, hogy szívesen dolgoznék egy rövid ideig külföldön, amihez elengedhetetlen az angol nyelvtudás.

SpeakMan: Szerinted mi a legjobb dolog abban, ha az ember jól beszél angolul?

Regina: Az, hogy a világban gyakorlatilag bárkivel el tudsz beszélgetni.

Kezdetek

SpeakMan: Tanultál már régebben is angolul? Ha igen, akkor mik voltak a tapasztalataid?

Regina: Általános iskolától kezdve gyakorlatilag végig az egyetemig angolt tanultam. A középiskolás tanárnőm szuper volt, csak akkor még nem égett benne a tanulni vágyás, de azért sikerült kisajtolnia belőlem egy középfokú nyelvvizsgát, aminek a szintjét most nálatok igyekszem vissza hozni. 😀 Sok volt a nyelvtanozás és a különböző nyelvtanok elnevezésének tanulása, ami annyira nem volt izgi.

SpeakMan: Hogyan találtál rá a Speak! Nyelviskolára és mi volt az első benyomásod rólunk?

Regina: Az egyik kolléganőm ajánlott titeket. Nagyon tetszett a bemutató órátok, Péter megmutatta hogy mire számíthatunk Nálatok.

Angol tanulási élmények

SpeakMan: Mióta tanulsz nálunk, és mennyit fejlődött a nyelvtudásod azóta? Milyen hatással van az életedre az angoltanulás?

Regina: 2018. augusztusában kezdtem nálatok. Én szerintem rengeteget fejlődött a tudásom, de erről leginkább a tanáromat Besztit (Blaskovits Esztert) kellene megkérdezni. Többször is voltam azóta külföldön, és most már nem stressz faktor ha éppen kérdeznem kell valamit, vagy beszelnem kell egy külföldivel.

SpeakMan: Szereztél azóta, hogy nálunk tanulsz bármilyen olyan élményt, amihez az angoltudásod segített hozzá?

Regina: Igen, szuper hogy most már meg tudok olyan videókat és filmeket is nézni, amik csak angolul elérhetőek. És ami meg szuperebb, hogy most már értem is. 😂

SpeakMan: Van kedvenc Speak!-es sztorid? Bármilyen vicces, vagy kedves dolog, ami nálunk történt és igazán emlékezetes számodra?

Regina: Ez a hónap diákja díj nagyon kedves számomra, és még egyszer köszönöm nektek!

SpeakMan: Mesélj egy picit azokról, akikkel a legtöbb időt töltötted itt. Milyen a kapcsolatod a tanároddal/tanáraiddal és a csoporttársaiddal?

Regina: A legtöbb időt Besztivel töltöttem eddig, Ő azóta a tanárom amióta itt vagyok nálatok. Kedvelem mert mindig 1000el pörög az órán és mindig vicces példamondatokat kreálunk.

Hónap Diákja cím

SpeakMan: Mit gondolsz miért te lettél a hónap diákja?

Regina: A házikat nem mindig sikerül időre elkészíteni. De Beszti elmondása szerint sokat segítek neki azzal, hogy ha új diák érkezik hozzánk, vagy akár teljesen új a csapat, akkor is vidáman kedvesen vonom be őket.

SpeakMan: Hogyan fejleszted az angolodat a tanfolyamon felül?

Regina: Rengeteg sorozatot nézek angolul angol felirattal.

Motiváció a tanuláshoz

SpeakMan: Miből tudsz motiváció meríteni a tanuláshoz, és hogyan maradsz motivált?

Regina: A célom, ami motivál, hogy folyékonyan menjen az angol használata.

SpeakMan: Mit tanácsolnál azoknak, akik most vágnak bele az angoltanulásba? Vagy mivel biztatnád azokat, akik nem mernek belevágni?

Regina: Azt tanácsolnám neki, hogy ha egyszer bele vágtak akkor a C-s tudásszintig abba se hagyják, mert sok mindent lehet nálatok tanulni vidám hangulatban.

 

congrats

 

Nagy gratuláció Reginának! Ha szeretnél Te is ilyen angoltanulási sikereket elérni, akkor próbáld ki a 100% beszéd, 0% könyv módszert:

Jelentkezem
Share This