Egy kis tanmesét hoztam neked, ami segíteni fog, hogy rádöbbenj pár fontos dologra az angoltanulás kapcsán.

„Mindenki egy zseni. De ha egy halat az alapján ítélsz meg, hogy milyenek a képességei a fára mászáshoz, akkor abban a hitben élheti le az egész életét, hogy hülye.” Ez az idézet valószínűleg Albert Einstentől származik, és szerintem brutálisan tanulságos.

Mi a Speak! Nyelviskolában rengeteg csodás és sikeres emberrel találkozunk, aki azt gondolja, hogy ő hülye az angolhoz. Hiszen már annyiszor nekikezdett a tanulásnak, de mindig kudarc lett a vége.

Ezek az emberek ugyanabban a helyzetben vannak, mint a fenti idézetben a szegény hal!

Elkezdik hülyének érezni magukat, amiért a hagyományos rendszerben nem érnek el a sikereket. És sokszor eszükbe sem jut, hogy nem velük (de még csak nem is a nyelvérzékükkel), hanem a rendszerrel van a gond.

Az elavult hagyományos módszerrel egész egyszerűen nem mindenkinek megy a tanulás. De ez még nem jelenti azt, hogy ne tudnának megtanulni magabiztosan beszélni angolul!

Egyszerűen olyan módszert kell keresni, ami illeszkedik az ember képességeihez.

Ha jól sejtem, akkor az anyanyelvedet hibátlanul beszéled. Gondolj bele, hogy milyen módszerrel tanultad meg: Beszédgyakorlás által, könyvek és nyelvtan magolása nélkül. (Hiszen 7 éves korodig valószínűleg még olvasni sem tudtál, mégis folyékonyan ment már a beszéd.)

Ezért azt javasolnám, hogy keresd meg azt a beszédközpontú módszert, amivel sikereket érhetsz el a nyelvtanulásban!

Ebben segít az Angol-Áttörés előadás

2 óra alatt megérted, hogy pontosan miért nem működnek nálad a hagyományos tanulási módok. Majd segítünk abban, hogy milyen módszerrel érdemes folytatnod, ha sikerélményekre vágysz. És ha a beszédkészségedet is fejleszteni szeretnéd.

Az előadó Dunay Péter lesz, aki több, mint 25 éve foglalkozik tanít angolt. Emellett pedig ő a 100% beszéd, 0% könyv módszer kifejlesztője is, amivel a Speak! Nyelviskola már több mint 4000 embernek segített abban, hogy elinduljanak a magabiztos angol beszédhez vezető úton.

Gyere el az Angol-Áttörésre, motiváló és tanulságos lesz! Segíteni fog, hogy gőzerővel elindulhass a jó angoltudás felé:

Jelentkezem

Share This