Nem mersz megszólalni angolul?

100% beszéd, 0% könyv módszerünkkel

kitörhetsz a némaságból.

Itt az első lépés:

Évek óta tanulsz, de nem megy a beszéd?

Sok módszert kipróbáltál az elmúlt években, de még mindig nem mersz megszólalni angolul? Papíron legalább 6-8 igeidőt ismersz, de a legegyszerűbb szituációban is lefagysz? Belefáradtál a céltalan próbálkozásokba, a fölösleges tankönyvvásárlásokba, és most már meg akarsz tanulni beszélni? 100% beszéd, 0% könyv: ezzel a módszerrel Te is profi kommunikátor lehetsz.

Hogyan tanítunk meg angolul beszélni?

Ha meg akarsz tanulni angolul beszélni, akkor folyamatos beszédre, kitartó gyakorlásra és kemény edzésmunkára lesz szükséged. A Speak! Angol Nyelviskola 100% beszéd, 0% könyv mottója nem csak szlogen: tényleg végig fogod beszélni az angol tanfolyam 60 óráját. És mindezt úgy, hogy közben nem kell nyilvánosan szerepelned, és a csoporttársaiddal egymást húzzátok a célvonal felé.

“Mi fog velem történni a tanfolyamon?”

A bemutatóórán a saját szemeddel győződhetsz meg arról, hogyan működik élesben ez a módszer. De nem csak néző leszel, hanem aktív résztvevője is az órának, hogy kipróbáld milyen érzés félelem nélkül, folyamatosan beszélve, sokat kommunikálva, tankönyv nélkül tanulni. A tanfolyamon pedig a bemutatóórán látottakat fogod 60 órás dózisban megkapni. Ijesztő lesz? Igen: ijesztően hatékony.

7 dolog, amit máshol nem kapsz meg, nálunk viszont alap

Ingyenes, és lézerpontos szintfelmérés, hogy biztosan a számodra legmegfelelőbb szinten tudj tanulni, fejlődni.

A Speak! Angol Nyelviskola szintfelmérőjén nem a tippelési képességedet, hanem a nyelvtudásodat teszteljük. A tűpontos szintmeghatározást követően pedig személyre szabott tanulási tanácsokkal látunk el, amelyekkel elérheted az angollal kapcsolatos céljaidat. És mindezt ingyen, kötelezettségek nélkül.

 

100% beszéd, 0% könyv: a módszer, aminek segítségével garantáltan megtanulsz angolul beszélni.

Több mint 20 éve foglalkozunk nyelvoktatással, és csak az elmúlt 3 évben 2300 diákot indítottunk el az aktív, magabiztos, és kommunikációképes nyelvtudás felé vezető úton. Még nem találkoztunk olyan emberrel, akinél beszédközpontú módszerünk ne működött volna. Miért épp Te lennél a kivétel?

 

Profi, lendületes, és törődő tanárok.

A tanáraink szigorú kiválasztási, és több hetes képzési folyamaton mennek keresztül, mielőtt elkezdenek nálunk tanítani. A munkába állásukat követően pedig folyamatosan, heti rendszerességgel képezzük, és tanítjuk őket, hogy Te garantáltan a legszínvonalasabb szolgáltatást kapd meg óráról órára. A tanítás minőségét nem csak a rendszeres továbbképzések, hanem egy komplex minőségbiztosítási rendszer is garantálja, ami a háttérben folyamatosan érted dolgozik.

 

 A valódi élet, valódi helyzeteire felkészítő, gyakorlatközpontú tanfolyamok.

A Speak! Angol Nyelviskola óráin nincsenek fölösleges, papírízű elméleti magyarázatok. A tanfolyamokon nem használunk tankönyveket, és nem csinálunk olyan feladatokat, amiket otthon, saját magad is elvégezhetnél. Miért fizetnél valamiért, amit egyedül, a négy fal között, és ingyen is meg tudsz csinálni? Az óráinkon folyamatosan beszélni fogsz, mert ez az, amit máshol nem tudsz gyakorolni.

 

 Minőségi szolgáltatás, 90% fölötti tanulói elégedettség.

Az elmúlt 3 évben átlagosan a tanfolyamot kezdő diákjaink közel 80%-a továbbiratkozott egy következő kurzusra is. A tanfolyamról lemorzsolódók aránya 3-5% között alakult, ami jóval a piaci átlag alatt van. A folyamatos termékfejlesztésnek köszönhetően pedig egyre több speciális nyelvi tréning (pl. állásinterjú szeminárium, értés- és kiejtésjavító szeminárium stb.) egészíti ki a tanfolyamok általános nyelvi képzését. A tréningek nem csak bivalyerősek, de exkluzívak is: ezek a szolgáltatások kizárólag a meglévő diákjaink számára érhetők el.

 

 Nincs jegyzetköltség, rejtett kiadások, apró betűs részletek, és nem hajszolunk bele fölösleges könyvvásárlásba.

A tanfolyam megkezdése előtt képzési szerződést kötünk veled, amiben lefektetjük a vállalt kötelezettségeinket, és a tanulásod jogi, és pénzügyi feltételeit. Nem mi vagyunk Budapest legolcsóbb nyelviskolája: nem akciózunk, nem nyomulunk pályázati pénzekre, állami támogatásra, az áraink pedig korrektek (1150-1450 Ft/óra), mert csak így tudjuk garantálni a legmagasabb színvonalat.

 

 

Jó csapat, barátságos hangulat, vidám tanfolyamok.

A Speak! egy olyan angol nyelviskola, ahol már első héten a neveden szólítanak. Mi nem fejkvótaként, hanem családtagként tekintünk rád, és nem csak szakmailag, de emberileg is mindent megteszünk azért, hogy elérd a nyelvtanulással kapcsolatos céljaidat. Mert nem csak egy jó nyelviskolát, hanem jó közösséget is szeretnénk építeni.

Nézd, rólunk mondták ezt a sok szépet:

“Ez a képzés segített abban, hogy a nyelvtani hibákat felismerjem és egyben korrigáljam mind szóban, mind írásban. Az órák hangulata felszabadító volt, ami hozzásegített ahhoz, hogy magára az angolra koncentráljak, úgy, hogy igazából a világ legtermészetesebb dolga legyen. Köszönöm Zsanettnek és a csoport tagjainak, hogy lazaságukkal, de komoly elszántságukkal engem is motiváltak. A témákhoz kapcsolódó szavak hasznosságát , gyakorlatban történő alkalmazását nagyon hasznosnak tartom. Számomra a tanfolyam nagyon sok önbizalmat adott, hogy használhassam a nyelvet a valódi életben is. Bárkinek ajánlom. :)” (Roland)
“Amikor először eljöttem a nyelviskolába akkor, nagyon nehezen ment az angol, szinte a semmiből indultam. 3 szintet végeztem el, és úgy érzem, hogy sokat fejlődtem, most már jobban ki tudom fejezni magam, mielőtt elkezdtem az iskolát. Előtte meg sem tudtam szólalni. Nagyon jól éreztem magam az órák alatt és nagyon jó tanároktól tanultam.” (Zsuzsanna)
“Nagyon jó volt ez a kurzus is (akárcsak az eddigiek). Nagyon élveztem, egy cseppet sem éreztem tehernek. Minden egyes nap egy adag sikerélmény! Samír nagyon vágja a dolgokat: amikor a szoba egyik felén beszéltem és hibáztam, ő már jött a másik oldalról, hogy kijavítson :) Nagyon figyelmes volt.” (Tamaskó Tibor)
“Nagyon hasznosnak és szórakoztatónak találtam mindkét tanfolyamot, amin részt vettem. Mindkettőt Samír tartotta, aki kiváló tanáregyéniség, remekül magyaráz és a tudása is megalapozott. Elégedett vagyok a haladásommal, az elmúlt négy, intenzív hónap alatt sokat fejlődött az angoltudásom. Nagyon eredményesnek tartom az oktatási módszert, a sok gyakorlást. Rengeteg új szót, kifejezést tanultam a kurzusokon, sokkal könnyebben olvasok angolul, nézek filmet és igyekszem adott helyzetekben beszélni is. Kemény, de számomra nagyon eredményes négy hónap volt, amit a nyelviskolában töltöttem.” (Nagy Boglárka)
“Ez volt az első nyelviskola, ahová szívesen jártam /járok/ járni fogok. Nem találtam/ kerestem a kifogásokat, hogy miért nem jövök a következő órára. Számomra az a legnagyobb siker, hogy önszorgalomból végigcsináltam és még hasznos is volt, tetszett és eredményes is voltam. :) Mind az oktatási módszerrel, mind a tanárnővel elégedett vagyok teljes mértékben. Pont olyan ütemben haladunk, amit követni lehetett.” (Prépost Edit)
“A legnagyobb élményem a tanfolyam kapcsán az, hogy sokkal nagyobb bátorságom van megszólalni angolul, mint előtte. Nem gondolkodom annyit, mint régebben, mert valahogy természetes, hogy mit hogyan mondjak. Az is jó élmény, hogy gyarapodott a szókincsem is, nem kevés szóval. A megértés is javult egy kicsit, de abban még van mit fejlődnöm. De a lényeg, hogy jobban megy a beszéd.” (Batki Kati)
“Több, mint 20 év sikertelen megszólalás és bátorság híján a kezdő tanfolyam elvégzése után már leszólítottam és szóba elegyedtem a walesi sógorommal! Kicsit bátortalanul –még- de elmondtam, amit szeretem volna: a walesi kastélylátogatásom élményét (pár mondatban), a kisbabájuk gyönyörűségéről (kicsit bővebben), és saját nyelvén „indítottam útnak” minden nap a munkába menet.Magamhoz képest hatalmas fejlődés! A férjem is megjegyezte, hogy „szépen haladok”! És most már türelmetlen se vagyok az angollal kapcsolatban: nem akarom egyből folyékonyan és tökéletesen, mert rájöttem, hogy „az út a lényeg” :) Köszönöm a lehetőséget, a módszert, és külön köszönet Évinek az odaadó, kitartó lelkesedéséért! Folyt. köv. szeptemberben!” (Zsombák Ildikó)
“Azért jelentkeztem intenzív tanfolyamra, mert szükségem lesz hamarosan a nyelvre az új munkámban. Nyári szünet van a jelenlegi munkahelyemen, ezért tudtam bevállalni, és nem bántam meg. Kicsit fárasztó volt, hogy minden nap készülni kellett a következő órára, de megérte. Egyre bátrabban beszélek, és merem felvállalni azt is, ha esetleg hibázom. Folyamatosan kaptam biztatást az órákon a tanártól is és a tanulótársaktól is. Tovább szeretném folytatni mindenképpen, itt nem szabad abbahagyni. Érzem, hogy sokkal gyorsabban haladok a céljaim felé, mint ezelőtt bármikor. Nagyon jó a rendszer és az oktatókkal is eddig maximálisan meg vagyok/voltam elégedve. Köszönöm Speak!:) Köszi, Gergő :)” (Dankó-Bakai Brigitta)

“Úgy érzem, hogy egyre jobban haladok a kitűzött cél felé. Sokat nőtt a nyelvi magabiztosságom az angol kapcsán, erről szinte minden nap kapok visszaigazolást a munkahelyemen. Szintén jó dolog, hogy a kedvenc sorozataimat már gond nélkül tudom nézni angol felirattal, és lassan, de biztosan a felirat is elhagyható lesz. Nemrég részt vettem egy 4 napos szakmai tanfolyamon, amely 100%-ban  angol nyelven zajlott. MINDENT értettem és aktívan részt tudtam venni az órákon, kérdéseket tettem fel, interaktív feladatokat oldottam meg stb. Az angoltanulás szempontjából hatalmas sikerélménynek könyveltem el a dolgot.” (Kollár Csaba)

“A munkámban nagy hasznát veszem a tanult szerkezeteknek, mert sokszor kell leveleznem. Sokkal könnyebben fordítok le szövegeket és sokkal kevesebbet hibázok. Észrevettem, hogy megértek sok dalszöveget, ami eddig nem volt jellemző és hát a legfontosabb: 43 évesen újra tininek érzem maga és élvezem a tanulást.” (Kiss Mónika)

5 ok, amiért velünk érdemes belevágni

Ha már sokszor nekifutottál, de mindig megakadtál az angol tanulásban, akkor itt a helyed.

A Speak! angol nyelviskola 100% beszéd, 0% könyv módszerével garantáltan eléred a céljaidat, legyen szó külföldi munkáról, karrierépítésről, családi nyaralásról, vagy egy forró nyári flörtről.

Ha azt mondták, hogy nincs nyelvérzéked, és már nem hiszel benne, hogy képes vagy megtanulni angolul, akkor itt a helyed.

A Speak! angol nyelviskola küldetésének tartja, hogy mindenkit megtanítson angolul. Olyan oktatási programot dolgoztunk ki, amellyel bárkit, bármilyen szintről képesek vagyunk eljuttatni a kommunikációképes nyelvtudásig. A nyelvérzék pedig egy mítosz. Ne higgy azoknak, akik meg akarnak fosztani azoktól a lehetőségektől, amiket a magabiztos nyelvtudás adhat.

Ha eleged van a görcsös, izzadtságszagú, magyarázós angol nyelvtanfolyamokból, akkor itt a helyed.

A Speak! angol nyelviskola beszédközpontú, gyakorlatorientált tanfolyamain valódi, használható nyelvtudást kapsz. A tanáraink pedig nem csak szakmailag felkészültek, de törődnek is veled, és segítenek valóra váltani az álmaidat.

Ha a papír mellé valódi nyelvtudást is szeretnél, akkor itt a helyed.

Sok olyan diákunk van, akik már megszerezték a nyelvvizsgát mégsem tudnak megszólalni angolul. Miért? Mert a hagyományos módszerek nem kommunikálni, írni, beszélni tanítanak meg, hanem teszteket kitölteni és vizsgakérdésekre válaszolni. A Speak! angol nyelviskola tanfolyamai a magabiztos nyelvtudás megszerzéséről szólnak, amivel könnyedén le tudod tenni a nyelvvizsgát is.

Ha unod, hogy levegőnek, vagy fejőstehénnek néznek más nyelviskolák, akkor itt a helyed.

Mi nem csak számokat és dollárjeleket látunk benned, hanem egyenrangú partnert és a Speak! közösségének tagját. A Speak! angol nyelviskola korrekt árakon nyújt minőségi szolgáltatás: nem ígérünk akciós tanfolyamokat, nem ködösítünk és nem verünk át. A tanfolyamod szintjétől és intenzitásától függően 1150-1450 Ft/óradíjjal tudsz számolni, de nincsenek rejtett költségek, és nem hajszolunk bele fölösleges könyvvásárlásba.

A 100% beszéd, 0% könyv módszer egyetlen mellékhatása, hogy ilyen sztorikat írtok:

“A tanfolyam számomra igazi „success story” volt. Az itt tanultak miatt már nem izzadok le egyből, ha meg kell szólalnom angolul. :) Nem biztos, hogy a leghelyesebben fejezem ki magam MÉG, és nem is a leggyorsabban MÉG, de nagyon sokat fejlődtem. Köszönet ezért elsősorban Julinak az órákért és a lelkesedésért, és köszönet Péternek és Józsinak a körülményekért és a módszerért.” (Tomor Tamás)
„A kurzus hozta számomra a hozzá fűzött reményeket. Az új kifejezések mellett tovább szilárdította ezt a fajta gyakorlatot és tudást, ami az élő beszédhez szükséges. Hála a jó tanárunknak, az út közben alábbhagyott lelkesedésem is hamar visszatért a házi készítés iránt. :) Az órákról mindig tudással és jókedvvel gazdagabban távoztam.” (Sümegi János)
“Nagyon elégedett vagyok az elért eredménnyel, de leginkább azzal a tudásnövekedéssel, amit az elmúlt hónapban elértem. Sokkal bátrabban beszélek és igazodom el a nyelvtanban. Nagy reményekkel fogom folytatni a tanulást.” (Varga Csaba)
“Nagyon sokat segít az iskola az angol nyelvhasználatom fejlesztésében. Több visszajelzést kapok partnerektől, hogy jól, érthetően fejezem ki magam. Petra nagyon jó tanár, be is iratkozom a következő kurzusra.” (Kiss Zsolt)

“Úgy érzem, hogy sikerült átszakítani a gátjaimat, meg merek szólalni angolul anélkül, hogy zavarba jönnék. Ez önbizalmat ad a munkahelyemen is. Talán hamarosan pályázni is fogok olyan pozíciókra, ahol rendszeresen kell szóban használni a nyelvet és bízom benne, hogy ezáltal az itt tanultakat „élesben” is tudom hasznosítani. Nagyon motiváló volt a csapat is és Évi is. Sokat tanultunk egymástól. Van még mit fejleszteni, de úgy érzem ebben abszolút partner a SPEAK!” (Makkos Katalin)

Követő a Facebookon

Kitöltött szintfelmérő

Aha-élmény a bemutatóórán

Sikerre ítélt diák

Dunay Péter

Dunay Péter

alapító, szakmai vezető

Dunay Péter vagyok, a Speak! angol nyelviskola alapítója és szakmai vezetője. Hiszem, hogy meg lehet tanulni angolul. Hiszem, hogy az embereknek megvannak a képességeik arra, hogy tudjanak angolul beszélni. Hiszem, hogy az akadályokat le lehet küzdeni. Hiszem, hogy megfelelő hozzáállással, profizmussal, elegendő törődéssel és kitartó munkával nincs más esélye az embereknek, minthogy a céljaikat elérjék. Hiszem, hogy az iskolánk a legjobb úton halad afelé, hogy kitűnő szolgáltatást nyújtson mindenkinek, akik minket választanak. A legjobb dolog az egészben, hogy ezzel a hittel itt az iskolában nem vagyok egyedül. Van egy elkötelezett csapatunk. Máshogy nincs értelme.

Kipróbálom a 100% beszéd, 0% könyv módszert

Érdekel a 100% beszéd, 0% könyv módszer,
tudni szeretném a tudásszintemet és letöltöm
az "5 nyelvtanulási mítosz" című tanulmányt

*A csillaggal megjelölt mezőket kérlek ne hagyd üresen.

Tudj meg többet, kövesd Speakman blogját!

Tankönyvi angol vs beszélt angol: melyiket választod?

Tankönyvi angol vs beszélt angol: melyiket választod? Miben különbözik a Speak! Nyelviskola a többi nyelviskolától, vagy a középiskolai angol oktatástól? Erre a kérdésre kapásból 21 dolgot felsorolhatnék feleletként, de most csak egyet szeretnék kiemelni. Ez pedig az,...

Így írj angol nyelvű motivációs levelet 7 lépésben

Így írj angol nyelvű motivációs levelet 7 lépésben A motivációs leveled az önéletrajzod Sancho Panzája, hiszen mindig hűségesen kíséri a CV-det, amikor állásra jelentkezel. Most összefoglalom neked a meggyőző angol nyelvű motivációs levélírás 7 ökölszabályát, hogy ne...

Mitől leszel sikeres nyelvtanuló 2017-ben? (3+1 fontos szabály)

Mitől leszel sikeres nyelvtanuló 2017-ben? (3+1 fontos szabály) 2017 a nyelvtanulás éve lesz. Veled együtt több ezer ember fogadta meg, pezsgőspoharat szorongatva, hogy idén végre megtanul angolul. De csak kevesen fogják beváltani az újévi fogadalmukat. Te előnyből...

Ezért fordíts sokat, ha meg akarsz tanulni angolul beszélni

Ezért fordíts sokat, ha meg akarsz tanulni angolul beszélni Amikor angolul tanulsz, a különböző gyakorlatok ugyanúgy működnek, mint az edzés. Minden egyes feladat különböző izomcsoportokat mozgat meg, ez azonban nem jelenti azt, hogy egy féle gyakorlattal csak egy...