A leggyorsabban és leghatékonyabban beszéd közben lehet megtanulni angolul.

Ismerd meg a Dunay-féle beszédközpontú módszert, amivel rövid idő alatt te is angolul beszélő ember lehetsz.
Több infót kérek

Angolul csak beszélve lehet megtanulni.

A leggyorsabban és leghatékonyabban beszéd közben lehet megtanulni angolul. Ismerd meg a Dunay-féle beszédközpontú módszert, amivel rövid idő alatt te is angolul beszélő ember lehetsz.
Több infót kérek

Hogyan tanítunk meg angolul beszélni? Mutatom az utat:

Ingyenes és lézerpontos szintfelmérő, hogy tudjuk hol tartasz az angollal

 Ingyen, költségek és kötelezettségek nélkül felmérjük a tudásszintedet, sőt azonnal letölthető ajándék e-bookot kapsz a jelentkezésért. A szintfelmérés egész évben folyamatosan zajlik, a jelentkezéshez pedig csak regisztrálnod kell az oldal alján található űrlapon (max. 2 perc).

A szintfelmérő egy hosszabb írásbeli és egy rövidebb szóbeli részből áll, mert így kapunk teljes képet a tudásodról. Ne ijedj meg, nem arra vagyunk kíváncsiak, hogy mit nem tudsz. A szintfelmérővel az a célunk, hogy a leggyorsabb fejlődést biztosító tudásszintre soroljunk be.

A lézerpontos szintbesorolás és személyes értékelés mellett tanáraink hasznos tanácsokkal, praktikus tippekkel és fontos információkkal látnak el a nyelvtanulással kapcsolatban.

A szintfelmérő időtartama mindennel együtt 1 óra: ebben már benne van a szintfelmérő megírása, kijavítása, a szóbeli felmérés, és az írásos ajánlatadás

A szintfelmérő végén lesz lehetőséged jelentkezni bemutatóórára, ahol testközelből ismerheted meg a Dunay-féle beszédközpontú módszert, amely a tankönyvmentes és kommunikatív nyelvtanulás egyik legnépszerűbb hazai formája.

A szintfelmérőről ide kattintva találhatsz még több információt.

Bemutatóóra: életed első kommunikatív angolórája

 A szintfelmérőt követően a bemutatóóra lesz számodra a következő lépés. A bemutatóóra 90 perce alatt megmutatjuk, hogyan tudsz úgy végigbeszélni egy angolórát, hogy nem kell nyilvánosan szerepelned. Ez lesz a 0. angolórád a Speak!-ben, amit a szakmai vezetőnk tart és már ezen az órán is sokat fogsz tanulni.

A bemutatóóra után fogod tudni eldönteni, hogy mennyire jön be neked a Dunay-féle beszédközpontú módszer, vagy a tankönyvmentes és kommunikatív angoltanulás. Azért fontos, hogy kipróbáld a módszert a beiratkozás előtt, mert így nem megérzésekre, vagy egy ígéretre kell alapoznod a döntést, hanem a saját, személyes tapasztalatodra.

A bemutatóóra után már nem zsákbamacskát veszel, hanem egy olyan szolgáltatást, ami átment a “próbavásárlás” tesztjén.

A bemutatóóra egyszeri költsége 1 500 Ft.

Beszédközpontú és tankönyvmentes tanfolyam

A bemutatóóra után kell meghoznod a döntést arról, hogy beiratkozol hozzánk, vagy kitartasz a hagyományos, elméleti oktatás mellett. Ezek a legfontosabb információk a tanfolyamokról, amik segíthetnek meghozni a jó döntést:

 Az óradíjaink 1250 Ft és 1500 Ft között mozognak. Ez azt jelenti, hogy neked új a diákként, a kedvezmények mértékétől függően, 74 990 Ft és 89 990 Ft közötti összegbe kerül majd a tanfolyam. A bemutatóórán pedig meg fogsz győződni arról, hogy a piaci átlagárért nálunk olyan szolgáltatást kapsz, amivel tényleg meg fogsz tanulni angolul beszélni.

 A beszédközpontú tanfolyam nem csak hatékonyabb egy “hagyományosnál”, hanem sokkal pénztárcakímélőbb is. A tanfolyamokon nem használunk tankönyveket, munkafüzeteket, vagy szótárakat a tanuláshoz, ezért ezeket nem kell külön megvásárolnod a beiratkozásnál. Az órai munkához szükséges jegyzetek vagy segédanyagok ára pedig be van építve a tanfolyami díjba.

 Minden tanfolyamunk 60 órás (60×45 perces). Hétköznaponként 2×2 vagy 2×4 órában, hétvégente 1×6 órában tanulhatsz nálunk, és június elejétől augusztus végéig, 5×4 órás, szuperintenzív tanfolyamokon is részt vehetsz. Azért fontos, hogy lehetőség szerint heti 6-8 órában tanuld az angolt, mert ez az intenzitás szükséges ahhoz, hogy meg merj szólalni és „visszafordíthatatlan” javulást érjünk el a kommunikációd fejlesztésében.

 Hétfőtől csütörtökig, délelőtt és délután, szombaton pedig délelőtt tartunk órákat. A felnőtt hétköznapi tanfolyam kb. 2 hónapig, egy hétvégi tanfolyam pedig 10 hétig tart. A junior tanfolyamok hétköznap kora délután zajlanak és 4 hónapig tartanak, mivel ezeket a kurzusokat olyan 12-18 éves fiataloknak indítjuk, akik a nyelvtanfolyamot az iskolai tanulással egyeztetik össze.

Összesen 17 tudásszinten indítunk tanfolyamokat, teljesen kezdőtől (A1-1), a felsőfok legtetejéig (C1-4). A tanfolyamokon saját fejlesztésű tananyagból dolgozunk, és nem egy tankönyvet, vagy tankönyvcsaládot követünk a tanításban.

A saját fejlesztésű tananyagot a Dunay-féle beszédközpontú módszerre építettük fel. A tanáraink sztenderd, egységes lecketervekből tanítanak, ami azért jó neked, mert a csoportok átjárhatóak: ha változik az időbeosztásod, élethelyzeted, bármikor átmehetsz egy másik csoportba ugyanazon a tudásszinten, és ugyanonnan tudod folytatni a tanulást, ahol abbahagytad.

Egy csoportban átlagosan 8-12 diák tanul (maximálisan 16 fővel indítunk tanfolyamot), ami nem csak a jó hangulat, hanem a brutálisan hatékony tanulás és a sok szóbeli gyakorlás garanciája is.

A tanfolyamokról további részleteket olvashatsz ide kattintva.

Ezért fogsz ezzel a módszerrel folyékonyan és folyamatosan beszélni

Miért nincs más esélyed, mint megtanulni angolul beszélni, ha a Dunay-féle beszédközpontú módszert választod?

 Nem használunk tankönyveket, tesztfüzeteket, mert ezekből nem tudsz gyorsan és hatékonyan megtanulni angolul, az órákon pedig nincs nyelvészkedés, hanem igazi párbeszédek zajlanak, valódi emberek között.

 Tankönyvízű magyarázatok helyett rengeteg gyakorlás és kommunikáció van. A nyelvtanulás zajos sport, ezért a Speak!-ben nincsenek üresjáratok vagy végigásítozott órák.

Elsőként nem a tökéletességre, hanem a folyamatos mondatalkotásra hajtunk, mert csak sok gyakorlással csiszolható hibamentesre a kommunikáció. Az is fontos, hogy az órákon nem mi beszélünk, hanem te, ezért nem a tanáraink angolja lesz jobb, hanem a tiéd.

Semmilyen feladatot nem csinálunk a tanfolyamon, amit otthon, egyedül is elvégezhetsz. Minket azért fizetnek a diákjaink, hogy angolul beszélni tanítsuk meg őket, ezt pedig csak sokat beszélve lehet.

A módszer működéséről, eredetéről és alapelveiről további részleteket olvashatsz ide kattintva.

Ezek az extrák várnak rád, ha nálunk fogsz tanulni

 A tanfolyamainkon általános nyelvi képzést kapsz, viszont ezekkel a tréningekkel segítünk az egyéni céljaid megvalósításában:

  • Értés- és kiejtésjavító szeminárium, ha nehezen hallod ki a kulcsszavakat egy angol szövegből, szeretnél többet tanulni a brit és amerikai akcentus közötti különbségekről, vagy egyszerűen csak fejleszteni szeretnéd a kiejtésedet.
  • Nyilvános szereplés szeminárium, hogy feloldjuk benned a nyilvános szerepléstől való félelmet, és képes legyél nagyobb csoport előtt is magabiztosan, fesztelenül kommunikálni.
  • Állásinterjú szeminárium, amivel 8 óra alatt profi állásinterjúalanyt faragjunk belőled és a HR-es minden kérdésére csípőből tudj válaszolni.
  • Bebetonozó (BEBE) szeminárium, amivel rendszerezheted és betonkeménnyé szilárdíthatod a korábbi tanfolyami szinteken megszerzett tudásodat.
  • Speak! klub, ahol kéthetente, 90 percben, lazán és kötetlen formában gyakorolhatod a beszédet. Tökéletes lehetőség, hogy biztonságos környezetben teszteld az angolodat, miközben aktuális témákról beszélgetve ismersz meg új embereket, és a szókincsedet is bővíted.

A Speak! Nyelviskola 2015-ben megnyitotta virtuális osztálytermeit a Quizlet nevű online szótanuló alkalmazás felületén is. Ha a diákunk leszel, akkor az alkalmazás segítségével játékos, interaktív formában gyakorolhatod az órán megtanult kifejezéseket, szavakat és a Quizlet még a kiejtésed csiszolásában is segít.

A jelenlegi és volt diákjaink számára létrehoztunk a Facebook-on egy zárt csoportot is, ahol folyamatosan szállítjuk a legfrissebb híreket a suli életéről, emlékeztetőket küldünk a Speak!-es eseményekről, és exkluzív tartalmakat osztunk meg a nyelvtanulásról. Sőt, a tagok különböző kedvezményeket, különleges ajánlatokat is kaphatnak, amiért csatlakoztak a csoporthoz.

A suli működéséről és a rád váró extra szolgáltatásokról további részleteket olvashatsz ide kattintva.

Lapozz bele a Speak! blogjába, Magyarország 1. sz. online nyelvtanulási magazinjába

Hogyan használd a környezeted angoltanulásra?

Habár semmi sem pótolhatja a hosszútávú külföldi tartózkodással járó előnyöket, ha a nyelvtanulásról van szó, ez a lehetőség viszonylag keveseknek adatik meg. A kényszer nagy úr, és ha túl akarsz élni, kénytelen-kelletlen meg fogsz tanulni angolul, ha angolszász...

50 angol szó, amire a közösségi média tanított meg

Penge vagy közösségi médiából? Ma már szinte elkerülhetetlen, hogy az ember olyan kifejezésbe botoljon, amely a közösségi média (angolul beszélő) világából szivárgott be a köznyelvbe. Összegyűjtöttem egy olyan listát, amit akkor is érdemes elolvasni, ha nem...

Spotify és angoltanulás

Lefogadom azt gondoltad, hogy a YouTube csak arra használható, hogy macskás videókat, vlogokat, vagy klipeket nézz. Brutális tévedés, ahogyan az is, hogy a Spotify csak zenehallgatásra alkalmas. Itt az ideje, hogy új szintre lépjen a Spotify accountod és ne csak...

Hogyan tanulj rövidfilmekből angolul?

Angoltanulás gyorsan, hatékonyan, rövidfilmekkel Szeretnék angolul tanulni. Szeretek filmeket nézni. Nincs időm. Ez a három mondat látszólag üti egymást, hiszen ha a nyelvtudásodat szeretnéd fejleszteni, akkor hiába van végtelen számú sorozat és film a neten, attól...

13 angol szó, amit sanszos, hogy rosszul használsz

Szinte biztos, hogy rosszul használod ezeket az angol szavakat Ha kb. 5-6000 szavas aktív szókinccsel rendelkezel, már nyugodtan mondhatjuk, hogy van egy erős, használható nyelvtudásod. De vajon hány olyan szót használsz, amelyeket akár egy anyanyelvű is kever? Íme...

Magyarország 1. sz. nyelvtanulási blogja

Minden, amit tudni akartál, vagy tudnod kell az angoltanulásról

Hallgasd meg azokat, akik belevágtak és a Dunay-féle beszédközpontú módszerrel tanulnak

Követő a Facebookon

Kitöltött szintfelmérő

Boldog bemutatóóra résztvevő

Angolul beszélő diák

Jelentkezz be a Speak! szintfelmérőre!

Töltsd ki az alábbi űrlapot. A szintfelmérés egész évben folyamatosan zajlik. A bejelentkezést követően a munkatársaink 3-5 munkanapon belül keresni fognak telefonon, hogy egyeztessenek veled egy időpontot a szintfelmérőre. Ha most regisztrálsz, akkor bónuszban letöltheted 5 nyelvtanulási mítosz c. tanulmányunkat. Az anyagból megtudhatod, hogy miért nem érted el eddig az angollal kapcsolatos céljaidat és mit kell tenned azért, hogy meg merj szólalni angolul.

*A csillaggal megjelölt mezőket kérlek ne hagyd üresen.

Speak! Nyelviskola

Magyarország 1. sz. nyelvtanulási blogja

Minden, amit valaha tudni akartál az angoltanulásról
Belelapozok
Share This