Mennyibe kerülnek a tanfolyamok?

A Speak! Nyelviskola tanfolyamai egységesen 60 órásak (60x45 percesek) és ugyanolyan óradíjakkal tudsz jelentkezni a hétvégi, hétköznapi, junior, vagy nyári intenzív kurzusokra.

Az óradíjaink 1330 Ft és 1666 Ft között mozognak, tehát még a listaáraink (értsd “legrosszabb árak”) is jócskán a magánórák árfekvése alatt maradnak.

Az, hogy mekkora lesz a tanfolyamod díja kizárólag rajtad múlik, mert a végső árat az határozza meg, hogy milyen gyorsan kötelezed el magad a tanulás mellett. Mutatom a matekot:

  • Listaár (94 990 Ft)
  • Listaár, két részletben (99 990 Ft)

Listaárat akkor kell fizetned, ha megcsináltad a szintfelmérőt, eljöttél bemutatóórára, viszont a bemutatóóra után nem előlegezted le a tanfolyamodat, ám pár hét, hónap múlva mégis jelzed, hogy szeretnél nálunk tanulni.

Van lehetőséged részletfizetési opciót választani. Ez azt jelenti, hogy a tanfolyami díjadat két egyenlő részletben is be tudod fizetni: ebben az esetben az első részletet a tanfolyamod megkezdése előtt egy héttel, a második részletet pedig a tanfolyamod felénél kell rendezned.

Kedvezményes ár a bemutatóóra után

  • Kedvezményes ár a bemutatóóra után (89 990 Ft)
  • Kedvezményes ár a bemutatóóra után, két részletben (94 990 Ft)

A kedvezményes árat a bemutatóóra utáni előlegezéssel tudod kiharcolni magadnak. Az előleggel egyszerre két előnyre teszel szert:

 lestoppolod a helyed a tanfolyamon, ami azért fontos, mert általában 3-4 héttel az indulás előtt megtelnek a tanfolyamaink;

 jóárasítod a kurzusod díját, mivel az elkötelezettségedet anyagilag is támogatjuk.

Az előleg összege 10 000 Ft, amit közvetlenül a bemutatóóra után készpénzzel vagy bankkártyával tudsz rendezni az ügyfélszolgálaton. Ebben az esetben is megvan a lehetőséged rá, hogy két részletben fizesd ki a tanfolyamodat.

Egy újabb garancia, ami téged véd: ha később meggondolnád magad és mégsem szeretnéd elkezdeni nálunk a tanulást, visszafizetjük az előlegedet.

Gyors döntés = legjobb ár

  • Legjobb ár, gyors döntés kedvezménnyel (79 990 Ft)
  • Legjobb ár, gyors döntés kedvezménnyel, két részletben (84 990 Ft)

Végül a legjobb opció: ha a bemutatóóra után meggyőződéseddé válik, hogy a Dunay-féle beszédközpontú módszer a neked való tanulási forma és nem csak előlegezel 10 000 Ft-tal, hanem kifizeted a tanfolyami díjad felét, vagy akár az egész kurzust, akkor megkapod a legjobb árat.

Fontos, hogy a tanfolyami díjat (vagy az első részletet) a bemutatóóra után közvetlenül is ki tudod fizetni (készpénzzel, vagy bankkártyával), de megvan a lehetőséged arra is, hogy 24 órán belül átutald az összeget. Ilyenkor díjbekérőt küldünk neked a regisztráció során megadott e-mail címre, amelyben részletesen leírjuk a lépéseket és a technikai tudnivalókat.

A pénzvisszafizetési garancia itt is él: ha később meggondolnád magad és mégsem szeretnéd elkezdeni nálunk a tanulást, visszafizetjük az előlegedet és a befizetett tanfolyami díjat.

Jelentkezz be az ingyenes szintfelmérőre

Töltsd ki az alábbi űrlapot. A szintfelmérés egész évben folyamatosan zajlik. A bejelentkezést követően a munkatársaink 3-5 munkanapon belül keresni fognak telefonon, hogy egyeztessenek veled egy időpontot a szintfelmérőre. Ha most regisztrálsz, akkor bónuszban letöltheted 5 nyelvtanulási mítosz c. tanulmányunkat. Az anyagból megtudhatod, hogy miért nem érted el eddig az angollal kapcsolatos céljaidat és mit kell tenned azért, hogy meg merj szólalni angolul.

Érdekel a 100% beszéd, 0% könyv módszer,
tudni szeretném a tudásszintemet és letöltöm
az "5 nyelvtanulási mítosz" című tanulmányt

*A csillaggal megjelölt mezőket kérlek ne hagyd üresen.

Maradt még kérdesed? Tedd fel nekünk!

Ugorj be hozzánk

1134 Budapest, Klapka utca 11.

Hívj minket

+36 1 255 2222

Magyarország 1. sz. nyelvtanulási blogja

Minden, amit valaha tudni akartál az angoltanulásról
Belelapozok

Magyarország 1. sz. nyelvtanulási blogja

Minden, amit tudni akartál, vagy tudnod kell az angoltanulásról

Ezért nem jutnak eszedbe a mondatok angolul

"Tudom, hogy már tanultam, miért nem jut eszembe mégsem?" Veled is van, hogy angolul próbálsz megfogalmazni egy mondatot és abba futsz bele, hogy sehogy nem jut eszedbe egy adott szó vagy mondatszerkezet? Pedig biztosan tudod, hogy már tanultad. Lehet nem is egyszer....

A „nyelvtannáci” jelenség

A „nyelvtannácik” jelensége egyre jobban terjed, így azt gondolom itt az ideje, hogy mi is beszéljünk erről a témáról. Legfőképpen azért ejtünk róluk pár szót, hogy tisztázzunk néhány alapelvet, ami fontos lehet, ha megtanulnál angolul. Először is nézzük meg mit takar...

Leonardo DiCaprio üzenete a magyar nyelvtanulóknak

Ezzel a cikkel nem leszünk népszerűek, mert nem fogunk benne megdicsérni. Nem fogjuk azt mondani, hogy tök oké, hogy nem foglalkozol az angollal. Nem veregetünk vállon azért, mert hosszú hónapok és évezredeknek tűnő évek óta nem jártál angolórán. Hogy mi sem...

Az 5 éves kislány nyelvtanulási tippjei, amiket meg kéne fogadnod

Rengetegen érkeznek hozzánk úgy, hogy az első mondatuk a következő: „Nem megy nekem a nyelvtan, ezért nem merek megszólalni angolul. Félek, hogy hibásan raknám össze a mondatokat.” Könnyen lehet, hogy ezzel te is tudsz azonosulni, az angol nyelvtan ugyanis tényleg a...

Share This