Mennyibe kerülnek a tanfolyamok?

A Speak! Nyelviskola tanfolyamai egységesen 60 órásak (60x45 percesek) és ugyanolyan óradíjakkal tudsz jelentkezni a hétvégi, hétköznapi, junior, vagy nyári intenzív kurzusokra.

Az óradíjaink 1330 Ft és 1666 Ft között mozognak, tehát még a listaáraink (értsd “legrosszabb árak”) is jócskán a magánórák árfekvése alatt maradnak.

Az, hogy mekkora lesz a tanfolyamod díja kizárólag rajtad múlik, mert a végső árat az határozza meg, hogy milyen gyorsan kötelezed el magad a tanulás mellett. Mutatom a matekot:

  • Listaár (94 990 Ft)
  • Listaár, két részletben (99 990 Ft)

Listaárat akkor kell fizetned, ha megcsináltad a szintfelmérőt, eljöttél bemutatóórára, viszont a bemutatóóra után nem előlegezted le a tanfolyamodat, ám pár hét, hónap múlva mégis jelzed, hogy szeretnél nálunk tanulni.

Van lehetőséged részletfizetési opciót választani. Ez azt jelenti, hogy a tanfolyami díjadat két egyenlő részletben is be tudod fizetni: ebben az esetben az első részletet a tanfolyamod megkezdése előtt egy héttel, a második részletet pedig a tanfolyamod felénél kell rendezned.

Kedvezményes ár a bemutatóóra után

  • Kedvezményes ár a bemutatóóra után (89 990 Ft)
  • Kedvezményes ár a bemutatóóra után, két részletben (94 990 Ft)

A kedvezményes árat a bemutatóóra utáni előlegezéssel tudod kiharcolni magadnak. Az előleggel egyszerre két előnyre teszel szert:

 lestoppolod a helyed a tanfolyamon, ami azért fontos, mert általában 3-4 héttel az indulás előtt megtelnek a tanfolyamaink;

 jóárasítod a kurzusod díját, mivel az elkötelezettségedet anyagilag is támogatjuk.

Az előleg összege 10 000 Ft, amit közvetlenül a bemutatóóra után készpénzzel vagy bankkártyával tudsz rendezni az ügyfélszolgálaton. Ebben az esetben is megvan a lehetőséged rá, hogy két részletben fizesd ki a tanfolyamodat.

Egy újabb garancia, ami téged véd: ha később meggondolnád magad és mégsem szeretnéd elkezdeni nálunk a tanulást, visszafizetjük az előlegedet.

Gyors döntés = legjobb ár

  • Legjobb ár, gyors döntés kedvezménnyel (79 990 Ft)
  • Legjobb ár, gyors döntés kedvezménnyel, két részletben (84 990 Ft)

Végül a legjobb opció: ha a bemutatóóra után meggyőződéseddé válik, hogy a Dunay-féle beszédközpontú módszer a neked való tanulási forma és nem csak előlegezel 10 000 Ft-tal, hanem kifizeted a tanfolyami díjad felét, vagy akár az egész kurzust, akkor megkapod a legjobb árat.

Fontos, hogy a tanfolyami díjat (vagy az első részletet) a bemutatóóra után közvetlenül is ki tudod fizetni (készpénzzel, vagy bankkártyával), de megvan a lehetőséged arra is, hogy 24 órán belül átutald az összeget. Ilyenkor díjbekérőt küldünk neked a regisztráció során megadott e-mail címre, amelyben részletesen leírjuk a lépéseket és a technikai tudnivalókat.

A pénzvisszafizetési garancia itt is él: ha később meggondolnád magad és mégsem szeretnéd elkezdeni nálunk a tanulást, visszafizetjük az előlegedet és a befizetett tanfolyami díjat.

Jelentkezz be az ingyenes szintfelmérőre

Töltsd ki az alábbi űrlapot. A szintfelmérés egész évben folyamatosan zajlik. A bejelentkezést követően a munkatársaink 3-5 munkanapon belül keresni fognak telefonon, hogy egyeztessenek veled egy időpontot a szintfelmérőre. Ha most regisztrálsz, akkor bónuszban letöltheted 5 nyelvtanulási mítosz c. tanulmányunkat. Az anyagból megtudhatod, hogy miért nem érted el eddig az angollal kapcsolatos céljaidat és mit kell tenned azért, hogy meg merj szólalni angolul.

Érdekel a 100% beszéd, 0% könyv módszer,
tudni szeretném a tudásszintemet és letöltöm
az "5 nyelvtanulási mítosz" című tanulmányt

*A csillaggal megjelölt mezőket kérlek ne hagyd üresen.

Maradt még kérdesed? Tedd fel nekünk!

Ugorj be hozzánk

1134 Budapest, Klapka utca 11.

Hívj minket

+36 1 255 2222

Magyarország 1. sz. nyelvtanulási blogja

Minden, amit valaha tudni akartál az angoltanulásról
Belelapozok

Magyarország 1. sz. nyelvtanulási blogja

Minden, amit tudni akartál, vagy tudnod kell az angoltanulásról

[Videóblog] Yet, still, already, anymore – Mikor melyik a helyes?

Rengeteg kérdést és segítséget kaptunk a múlt heti kérdőívünkre tőletek, amit ezúton is szeretnénk megköszönni, szuperek vagytok. 🙂 Így a mai PéldáulPéterrel adásban sikerült pontot tennünk egy gyakori problémára: Yet,still, already, anymore - Mikor melyik helyes? A...

Mennyibe kerül 2019-ben a nyelvvizsga?

2019-ben érettségizel? Akkor itt az idő felkészülni, hogy időben megszerezd a nyelvvizsgát, ami plusz pontokat jelent a felvételinél. Magyarország nagyon különleges hely, ami az angoltanulást illeti. Több szempontból is, de a nyelvvizsga miatt különösen. Először...

Ezer sebből vérzik a középiskolai nyelvoktatás

Súlyos problémákra világított rá a 2017 végén készített kutatás, ami az iskolai nyelvoktatást boncolgatta. Az óraszámmal van baj, vagy talán más áll a háttérben? A kormány megbízásából tavaly végzett országos kutatásból kiderült, hogy a diákok számottevő része...

Share This