Mennyibe kerülnek a tanfolyamok?

A Speak! Nyelviskola tanfolyamai egységesen 60 órásak (60x45 percesek) és ugyanolyan óradíjakkal tudsz jelentkezni a hétvégi, hétköznapi, junior, vagy nyári intenzív kurzusokra.

Az óradíjaink 1250 Ft és 1500 Ft között mozognak, tehát még a listaáraink (értsd “legrosszabb árak”) is jócskán a magánórák árfekvése alatt maradnak.

Az, hogy mekkora lesz a tanfolyamod díja kizárólag rajtad múlik, mert a végső árat az határozza meg, hogy milyen gyorsan kötelezed el magad a tanulás mellett. Mutatom a matekot:

  • Listaár (84 990 Ft)
  • Listaár, két részletben (89 990 Ft)

Listaárat akkor kell fizetned, ha megcsináltad a szintfelmérőt, eljöttél bemutatóórára, viszont a bemutatóóra után nem előlegezted le a tanfolyamodat, ám pár hét, hónap múlva mégis jelzed, hogy szeretnél nálunk tanulni.

Van lehetőséged részletfizetési opciót választani. Ez azt jelenti, hogy a tanfolyami díjadat két egyenlő részletben is be tudod fizetni: ebben az esetben az első részletet a tanfolyamod megkezdése előtt egy héttel, a második részletet pedig a tanfolyamod felénél kell rendezned.

Kedvezményes ár a bemutatóóra után

  • Kedvezményes ár a bemutatóóra után (79 990 Ft)
  • Kedvezményes ár a bemutatóóra után, két részletben (84 990 Ft)

A kedvezményes árat a bemutatóóra utáni előlegezéssel tudod kiharcolni magadnak. Az előleggel egyszerre két előnyre teszel szert:

 lestoppolod a helyed a tanfolyamon, ami azért fontos, mert általában 3-4 héttel az indulás előtt megtelnek a tanfolyamaink;

 jóárasítod a kurzusod díját, mivel az elkötelezettségedet anyagilag is támogatjuk.

Az előleg összege 10 000 Ft, amit közvetlenül a bemutatóóra után készpénzzel vagy bankkártyával tudsz rendezni az ügyfélszolgálaton. Ebben az esetben is megvan a lehetőséged rá, hogy két részletben fizesd ki a tanfolyamodat.

Egy újabb garancia, ami téged véd: ha később meggondolnád magad és mégsem szeretnéd elkezdeni nálunk a tanulást, visszafizetjük az előlegedet.

Gyors döntés = legjobb ár

  • Legjobb ár, gyors döntés kedvezménnyel (74 990 Ft)
  • Legjobb ár, gyors döntés kedvezménnyel, két részletben (79 990 Ft)

Végül a legjobb opció: ha a bemutatóóra után meggyőződéseddé válik, hogy a Dunay-féle beszédközpontú módszer a neked való tanulási forma és nem csak előlegezel 10 000 Ft-tal, hanem kifizeted a tanfolyami díjad felét, vagy akár az egész kurzust, akkor megkapod a legjobb árat.

Fontos, hogy a tanfolyami díjat (vagy az első részletet) a bemutatóóra után közvetlenül is ki tudod fizetni (készpénzzel, vagy bankkártyával), de megvan a lehetőséged arra is, hogy 24 órán belül átutald az összeget. Ilyenkor díjbekérőt küldünk neked a regisztráció során megadott e-mail címre, amelyben részletesen leírjuk a lépéseket és a technikai tudnivalókat.

A pénzvisszafizetési garancia itt is él: ha később meggondolnád magad és mégsem szeretnéd elkezdeni nálunk a tanulást, visszafizetjük az előlegedet és a befizetett tanfolyami díjat.

Jelentkezz be az ingyenes szintfelmérőre

Töltsd ki az alábbi űrlapot. A szintfelmérés egész évben folyamatosan zajlik. A bejelentkezést követően a munkatársaink 3-5 munkanapon belül keresni fognak telefonon, hogy egyeztessenek veled egy időpontot a szintfelmérőre. Ha most regisztrálsz, akkor bónuszban letöltheted 5 nyelvtanulási mítosz c. tanulmányunkat. Az anyagból megtudhatod, hogy miért nem érted el eddig az angollal kapcsolatos céljaidat és mit kell tenned azért, hogy meg merj szólalni angolul.

Érdekel a 100% beszéd, 0% könyv módszer,
tudni szeretném a tudásszintemet és letöltöm
az "5 nyelvtanulási mítosz" című tanulmányt

*A csillaggal megjelölt mezőket kérlek ne hagyd üresen.

Maradt még kérdesed? Tedd fel nekünk!

Ugorj be hozzánk

1134 Budapest, Klapka utca 11.

Hívj minket

+36 1 255 2222

Magyarország 1. sz. nyelvtanulási blogja

Minden, amit valaha tudni akartál az angoltanulásról
Belelapozok

Magyarország 1. sz. nyelvtanulási blogja

Minden, amit tudni akartál, vagy tudnod kell az angoltanulásról

Erre a három brit online magazinra fizess elő, ha angolul tanulsz

Ha követsz minket, akkor biztosan tudod, hogy nem hiszünk a (kizárólag) tankönyvalapú nyelvoktatásban. Mi a kommunikáció és az élethelyzetek nyújtotta lehetőségek tanító hatásaiban hiszünk. Éppen ezért összegyűjtöttünk neked három brit magazint, hogy a kellemeset a...

Hogyan használd a környezeted angoltanulásra?

Habár semmi sem pótolhatja a hosszútávú külföldi tartózkodással járó előnyöket, ha a nyelvtanulásról van szó, ez a lehetőség viszonylag keveseknek adatik meg. A kényszer nagy úr, és ha túl akarsz élni, kénytelen-kelletlen meg fogsz tanulni angolul, ha angolszász...

Hogyan tanulj angolul meséken keresztül?

Először is tisztázzuk, miért zseniális eszköz a mese az angol tanuláshoz. Egyrészt egyszerű nyelvezetet használ, mivel alapvetően gyerekeknek készül, így nincs teletömve bonyolult szerkezetekkel. Másrészt, ha esetleg nem tudod követni a mondatokat, nem értesz pár...

6 kérdés, amiből azonnal kiderül, hogy jó vagy pocsék egy nyelviskola

Ahhoz, hogy valaki megtanuljon angolul beszélni, a legtöbben elengedhetetlen tényezőnek tekintik azt, hogy meglegyen a kémia a tanárral. Ez egy nagyon fontos érzelmi kérdés. Az elmúlt 25 évem azonban azt bizonyította, hogy bár fontosak az érzelmek, de van egy másik...

[Ajánló] 5 hazafias amerikai film a hosszú hétvégére nyelvtanuláshoz

Március 15. az 1848-49-es forradalom és szabadságharc kezdetének, illetve a modern magyar parlamentáris Magyarország megszületésének napja. Éppen ezért hazánkban munkaszüneti nap – idén ráadásul hosszú hétvégét is jelent. Ha komolyan gondolod a nyelvtanulást, akkor...

Ezzel az öt lefekvés előtti rituáléval megduplázhatod a szókincsedet

Még mielőtt megijednél, nem szeretnék angol nyelvű szótárakat és könyveket rakatni veled a párnád alá, hogy majd így könnyebben memorizálhasd az angol szavakat. Van viszont öt lefekvés előtti rituálé, amelyekkel megduplázhatod a szókincsed. 1. Tanulj szavakat lefekvés...

Share This